Σε μία ευχαριστήρια δήλωση προς την οικογένεια του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου προχώρησε την Πέμπτη (25/6) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, η σύζυγος και η κόρη του εκλιπόντος ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του χάρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του Θανάση Γιαννακόπουλου, με τον Αλέξη Κούγια να ευχαριστεί δημόσια για την κίνησή αυτή.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι για εκείνον το δώρο αυτό δείχνει το πόσο σημαντικό άνθρωπο τον θεωρούν για την οικογένειά τους και η κίνησή αυτή του έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Κούγια:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και συνιδιοκτήτου μαζί με τα αδέλφια του της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα της ΒΙΑΝΕΞ, γιατί χθες μου επεφύλαξαν μία από τις πιο ευχάριστες και τιμητικές εκπλήξεις της ζωής μου.

Μου δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το δώρο αυτό, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικά αξίας του, δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους, γεγονός που μου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την εν γένει και όχι μόνο την επαγγελματική προστασία τους, τώρα που ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στη ζωή».

a-sports.gr