Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Σε μια συνέχεια των λεγόμενων του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί» ότι πουλάει τις μετοχές της ΠΑΕ, σήμερα προχώρησε περαιτέρω αναφέροντας ότι μπορεί το καλοκαίρι να λύσει την εταιρεία, ήτοι να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ομάδα με αντίκτυπο να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA όπου θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα, ενώ σε ερώτηση για τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε ότι έχει επαφές και μάλιστα του έχει αναφέρει ότι δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κούγια:

«Είπα χτες ότι πουλάω τις μετοχές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσω την ομάδα απροστάτευτη. Όταν ήρθα στη Λάρισα ήρθα με σκοπό να μείνω, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όλα αυτά που βιώνω με το να με βρίζουν από τα social media κλπ κλπ με έκαναν να βάλω πωλητήριο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το καλοκαίρι μπορεί να λύσω την εταιρεία και τι εννοώ. Προσέξτε δεν λέω να αφήσω χρεοκοπημένη την εταιρεία, απλώς να την λύσω, δηλαδή να πάψω να την χρηματοδοτώ.

Δεν θα υπάρχουν ούτε οφειλές προς το ΙΚΑ, ούτε προς τους παίκτες ούτε τίποτα από όλα αυτά. Η ΑΕΛ δεν θα χρωστάει ούτε ένα ευρώ, αλλά αν πάψω να την χρηματοδοτώ θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα αυτό θα είναι το αντίκτυπο, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να βάζω τα λεφτά μου και να με βρίζουν. Για αυτό και είπα αποχωρώ από αυτό τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ απάντησε:

«Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Θα φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ με τις καλύτερες συνθήκες όπως κάνουμε σε όλες τις ομάδες και να ξέρετε θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπλιώνα όπως δηλαδή συνέβη και στην Τούμπα. Αγωνιστικά ελπίζουμε στη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν έχει επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη και τι γνώμη έχει για το πρόσωπο του είπε:

«Φυσικά και μιλάμε με τον Ιβάν, του λέω τα θετικά του, τα αρνητικά του και γενικά κάνουμε καλές κουβέντες. Του έχω πει ότι δεν γνωρίζει το αντικείμενο το ποδόσφαιρο κάτι που το παραδέχεται και ο ίδιος. Δεν έχει καλούς συμβουλάτορες, εκτός από τον Μάκη (σ.σ. Γκαγκάτσης) και εκεί οφείλεται και ο φετινός κακός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να παίρνεις για λόγους εντυπωσιασμού τον Βιειρίνια και να μην ενισχύεσαι εκεί που πονάς».