Η Ρυθμική Γυμναστική είναι τέλεια μορφή άσκησης επειδή συνδυάζει αθλητισμό, χάρη και πνευματική πειθαρχία. Με την μουσική και τον χορό είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα και προωθεί την ανάπτυξη του συντονισμού ματιού –χεριού, τη δύναμη, μουσικότητα, την ευελιξία το σώμα αποκτά ευλυγισία και ρυθμό μέσω του χορού. Ενθαρρύνετε και εσείς το παιδί σας να συμμετάσχει στην υπέροχη ομάδα Ρυθμικής και να γυμναστεί διασκεδάζοντας με μια σειρά μαθημάτων που θα βελτιώσουν σώμα και νου.
Ελάτε να μας γνωρίσετε στον καινούριο μας χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας περιέχει- μοκέτες, στρώματα, καθρέφτες, αθλητικό υλικό ,θέρμανση σε χειμερινούς μήνες και το χώρο διαμονής για τους γονείς .Τα τμήματα μας χωρίζονται ανάλογα με το ηλικιακό και μαθησιακό επίπεδο των παιδιών.
(ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ)
Το σωματείο μας είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Λειτουργούν προαγωνιστικά-αγωνιστικά τμήματα ρυθμικής γυμναστικής. Καλούμε όλους τους γονείς να δούνε το ξεκίνημα μας και να γνωρίσουν τα κοριτσάκια τους το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής, πρώτα μαθήματα γνωριμίας θα είναι δωρεάν
Στο σύλλογο  λειτουργούν επίσης τμήματα: Μπαλέτου, Hip-Hop,Oriental.
Με κάθε νέα εγγραφή δώρο διαφημιστικό σάκο του συλλόγου.
Ώρες και ημέρες μαθημάτων επιλέγετε εσείς (Καθημερινά και το Σάββατο).
Μαθήματα μαζικού αθλητισμού θα γίνουν και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης.
Υπεύθυνοι είναι η προπονήτρια Ναταλία Μπελιάεβα με μια ομάδα προπονητριών.
Τηλέφωνα επικοινωνίας :6945128452-6972475445-6984939456-6973674151
Επισκεφτείτε το site μας στο fecebook: Γ.Σ Νίκη Λάρισας - G.C "Niki" Larisas