Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Απόλλων Λάρισας που ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της νεοσύστατης Super League 2. Η ομάδα της Λάρισας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 9΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ έπειτα από πλασέ του Γκουστάβο.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κυανόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργήσουν κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Κολιοφούκα. Από την πλευρά της η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να γίνει απειλητική για την εστία του Γκέκα, με συνέπεια το υπάρχον 1-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου...

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄, το συγκρότημα του Αριάν Μπελά κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, χάρη σε πλασέ του Ναζίμ που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Μετά το τέρμα αυτό ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε προκειμένου να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 56΄ ο Μπαστακός, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ότι δεν κατάφερε αυτός σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε η Κέρκυρα στο 85΄ η οποία μείωσε σε 2-1, χάρη σε τέρμα του Νγκαν αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

sdna.gr