Η ενίσχυση του ελληνικού κορμού είναι σημαντικό κομμάτι για την Λάρισα. Κι έτσι μετά τους Κώστα Παπαδάκη και Μιχάλη Καμπερίδη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Σπύρο Μούρτο (φωτο) και Θωμά Κώττα.

Η Λάρισα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός για τον Σπύρο Μούρτο και τον Θωμά Κώττα. Ο 30χρονος Μούρτος ήταν αρχηγός του Ηφαίστου τα τελευταία 2 χρόνια και πέρυσι είχε 4,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο στα 17’49” που έμενε στο παρκέ.

Ο 24χρονος Κώττας ήταν στέλεχος του Ιωνικού Νικαίας. Είχε κατά μέσο όρο 3,9 πόντους και 2,4 ριμπάουντ στα 11’56” που αγωνιζόταν.

Ο Κώττας έχει αγωνιστεί επίσης στον ΠΑΟΚ, στο Ρέθυμνο και στο Χολαργό.

Απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τον Τζέρι Σμιθ. Οι παράγοντες της Λάρισας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μπράντον Ρας, τον οποίο όμως έβαλε στο… μάτι και η Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη. Επειδή όμως δεν είναι τόσο μεγάλη (οικονομικά) η προσφορά των Ισραηλινών, στην Λάρισα ελπίζουν.

Τέλος στο στόχαστρο των Λαρισαίων βρίσκεται και ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Εκτιμάται (και όχι άδικα) από τον Λίνο Γαβριήλ ότι μαζί με τον Τζέρι Σμιθ συγκροτεί ένα… σίγουρο κι έμπειρο δίδυμο στην περιφέρεια.

sportime.gr