Στη Σούπερ Λιγκ απομένουν μόλις επτά «στροφές» προκειμένου να φτάσουμε στη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επομένως, το ενδιαφέρον ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς σήμερα διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις που ενδεχομένως μπορούν ν’ αποβούν κομβικές για όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στις 17:15 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο που επιδιώκει να μονιμοποιηθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «βυσσινί» εκτός Θεσσαλίας μάλλον προβληματίζουν αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη σε 11 ματς πρωταθλήματος, όπου έχουν αποσπάσει μόλις τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμους βαθμούς για να ηττηθούν επτά φορές με τέρματα 7-21. Το απουσιολόγιο είναι πλήρες για τον Σάκη Τσιώλη που καλείται να διαχειριστεί σωρεία προβλημάτων. Κάτι τέτοιο συμβαίνει διότι οι Ντοντό, Τικίτο, Ρέντζας, Κουτσιανικούλης, Αβραάμ, Ξενοδόχοφ ταλαιπωρούνται από διάφορα προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμη οι τιμωρημένοι Φατιόν και Φάρκας.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Κουτογλίδης, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Μάσα, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Τσάκο, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Γκουλουζάντε, Αναστασόπουλος, Ρέγες, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέχο, Καπός.
Νωρίτερα στις 15:00 θα παίξουν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό και στις 19:30 στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής με τον ΠΑΟ.