Επιλέχθηκαν τα δύο παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ οι τιμωρημένοι, Δημήτρης Κομεσίδης, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Άγγελος Βέρτζος και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς.

Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Δημήτρης Κομεσίδης, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League, ήταν η τέταρτη, έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μαζί με το τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί» αποφάσισαν να απουσιάσει από τον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τα Χανιά και τους τραυματίες Πολ Ουρτάδο, Μίλαν Μπόγιοβιτς. Να θυμίσουμε ότι ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς θα εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του, στον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά για την 33η αγωνιστική, ενώ ο Μίλαν Μπόγιοβιτς και ο Άγγελος Βέρτζος θα χάσουν το παιχνίδι της τελευταίας 34ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό.

Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ΑΕΛ εργάζονται «πυρετωδώς» για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την Κυριακή καθώς πριν και μετά τον αγώνα θα λάβει χώρα η φιέστα ανόδου της ΑΕΛ, αφού το παιχνίδι με τα Χανιά είναι το τελευταίο της ομάδας μπροστά στο κοινό του AEL FC ARENA. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Υπενθυμίζεται πως στο γήπεδο η είσοδος για παιδιά θα είναι δωρεάν την Κυριακή, ενώ για τους ενήλικες τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν από την Τετάρτη.