Τα προβλήματα δυστυχώς συνεχίζουν τα ταλανίζουν τον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρος και να «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλου.
Οι τραυματισμοί και οι απουσίες δεν επέτρεψαν στην ομάδα να προετοιμαστεί όσο καλά θα ήθελε για τον αγώνα του Σαββάτου (14 Οκτωβρίου, 4.30μ.μ.) με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Ωστόσο, οι Λαρισαίοι θα προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό  διεκδικώντας την δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας.
Η αποστολή της ομάδας της Λάρισας βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, θα δηλώσει: «Πάμε στην Πάτρα  με αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός από τους τραυματισμούς (Πέτι, Χατζηκυριακίδης) προστέθηκε στην λίστα των προβλημάτων και η απουσία του Παπαντωνίου ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος και είναι άγνωστο το αν καταφέρει να αγωνιστεί αύριο.
Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν για αυτό το παιχνίδι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Προμηθέας κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη νίκη, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι, εμείς και πάλι τη νίκη θα διεκδικήσουμε. Θέλουμε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, οργανωμένη σε όλους τους τομείς που έχει βλέψεις φέτος. Το γεγονός αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς.
Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ριμπάουντ, διότι ο Προμηθέας έχει καλό το επιθετικό ριμπάουντ, και αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αποτρέποντας τον αντίπαλο να βάλει εύκολους πόντους, έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό».