Ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΛ από σήμερα. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Ελατοχώρι Πιερίας, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Αμέσως μετά την άφιξη των παικτών στο ξενοδοχείο «Μύθος», φόρεσαν τη φόρμα τους και έσπευσαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση υπό τον Άγγελο Αναστασιάδη και το προπονητικό τιμ.

Ο Μακεδόνας προπονητής έστειλε μήνυμα στους παίκτες πως δεν βρίσκονται εδώ για τουρισμό, αλλά πως τους περιμένει όλους πολλή δουλειά ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για την πρόκληση της πρώτης κατηγορίας. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις προθέρμανσης. Το μεσημέρι οι παίκτες ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο και στις 6:30 βρέθηκαν και πάλι στο γρασίδι για την απογευματινή προπόνηση. 

Εκτός από τις ασκήσεις, ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε έμφαση σε ένα δεύτερο κομμάτι της προπόνησης, την ψυχολογία. Ο νέος προπονητής εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος απέναντι στους παίκτες και τους ζήτησε όχι μόνο να δουλέψουν, αλλά και να «περάσουν καλά». Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσπαθούσε να τους ανεβάσει το ηθικό, το οποίο είναι πολλές φορές πιο σημαντικό και από τη φυσική κατάσταση στη διάρκεια του αγώνα.

*Φωτογραφία από Sportlarissa.gr