Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ  νικώντας με σκορ 3-0 τον Ατρόμητο έχοντας σε μεγάλα κέφια την αρχηγό  της ομάδας Χριστίνα Κόλλια η οποία συνεχίζει τις εντυπωσιακές  εμφανίσεις αποδεικνύοντας για ακόμα μία αγωνιστική οτί είναι η πιο  φορμαρισμένη ελληνίδα παίκτρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η διεθνής  μεσοεπιθετικός έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Μάρκαρε, έκοβε, έκανε  παιχνίδι, έβγαζε ασίστ και βρισκόταν παντού μέσα στο γήπεδο και το  μόνο που δεν μπόρεσε να κάνει ήταν να σκοράρει.
Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο όταν  πληροφορήθηκε οτι η νεαρή μεσοεπιθετικός δεν καλείται πλέον στην  Εθνική Γυναίκων παρά την εκπληκτική κατάσταση που βρίσκετε.
Ο Ατρόμητος ο οποίος καιγόταν για βαθμούς παρουσίασε μία πολύ καλή  εικόνα, έχοντας κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του,  όμως έδειξε ότι είναι μία ομάδα η οποία είναι δουλεμένη, έχει στόχο  στον αγώνα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον τρόπο παιχνιδιού της.
Η ΑΕΛ μπήκε πολύ επιθετικά και έφτασε νωρίς στο γκολ με κοντινό σουτ  της Σπυροπούλου στο 4’ μετά από ωραίο γύρισμα από τα αριστερά της  Ζντράβκοβιτς, ενώ δύο λεπτά πριν η Χριστοφορίδη είχε αστοχήσει σε  κοντινό σουτ. Μετά το γκολ η επιθετική πρωτοβουλία συνεχίστηκε για την  ΑΕΛ η οποία έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα με τις Ζντράβκοβιτς,  Σπυροπούλου, Χριστοφορίδη και Κόλλια να μην νικάνε την αντίπαλη  τερματοφύλακα, ενώ η εκτέλεση φάουλ της Λόγου κατέληξε στο οριζόντιο  δοκάρι του Ατρόμητου. Τελικά στο 41’ η Λόγου έκανε το 2-0 με κοντινό  σουτ μετά από ωραία κάθετη μπαλιά της Σρετένοβιτς, το οποίο ήταν και  το σκορ του ημιχρόνου.
Tο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την Άννα Γαγάρα να  σημειώνει στο 54' ένα από τα πιο όμορφα γκολ του πρωταθλήματος με  μακρινό ευθύβολο σουτ και ταυτόχρονα να καθαρίζει τον αγώνα. Στην  συνέχεια μετά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ο ρυθμός έπεσε  αρκετά με την ΑΕΛ όμως να φτάνει πολύ κοντά στην επίτευξη ενός ακόμα  τέρματος με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Χριστοφορίδη, το δοκάρι  της Κόλλια αλλά και το κοντινό σουτ από τα πλάγια της Σρετένοβιτς.
Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση Ζωή, Κούκου Παναγιώτα, Γαγάρα Άννα, Γκατζογιάννη  Γλυκερία, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Κόλλια Χριστίνα, Ζντράβκοβιτς Ίβανα,  Λόγου Φαίδρα, Χριστοφορίδη Μαρία, Σρετένοβιτς Γιόβανα, Σπυροπούλου Μαρία
Αλλαγές: Μπούμπα Μαριάννα, Τσούκα Ρομίνα, Ακριβούλη Παναγιώτα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου Παναγιώτα, Σκοτεινιώτη Γεωργία,  Μπελμέζα Ξένια, Πουρλιώτη Μαρίνα
Η ΑΕΛ εκτός απο τους βαθμούς της νίκης κρατάει από αυτόν τον αγώνα την  εξαιρετική κατάσταση της Κόλλια αλλά και την συνεχόμενη ανοδική πορεία  των Λόγου και Γαγάρα που εξελίσσονται σε σημαντικές μονάδες για την  ομάδα. Τέλος αξίζει να αναφερθεί η εξαιρετική διαιτησία της τριπλέτας  από τον Βόλο.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη τον  πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή  του βαθμολογικού πίνακα.
Δεν τα κατάφερε η Νάση με την Εθνική
Η νεαρή τερματοφύλακας της ΑΕΛ συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα  στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων στην Elite Round για την πρόκριση  στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε  στην Γαλλία.
Η εθνική ομάδα αντιμετώπισε στον όμιλο της το Βέλγιο, την Ρωσία και  την οικοδέσποινα Γαλλία.
Η Ναση αγωνίστηκε ως βασική και στα τρία παιχνίδια έχοντας πολύ καλή  παρουσια. Η Εθνική ομάδα σημείωσε μια νίκη απέναντι στην Γαλλία με  σκορ 1-0 όμως ηττήθηκε απο Ρωσία και Βέλγιο, με αποτέλεσμα να μην  καταφέρει να προκριθεί με τους μόλις 3 βαθμούς που συγκέντρωσε.
Παρόλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα όπως και στον  προπονητή της Εθνικής Αντώνη Πριόνα για την παρουσία τους.