Το πιο δύσκολο παιχνίδι του καλείται να δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο κλειστό της Νίκαιας ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, Ιωνικό.
Μία ομάδα που όπως είχε πει και ο κ. Γιάννης Λίβανος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εθνικό το προηγούμενο Σάββατο είναι «ανώτερης κατηγορίας» και παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην μεγάλη εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Η ομάδα είναι πανέτοιμη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά και δεν θα πάει «για εκδρομή», αλλά για να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί από ένα σπουδαίο παιχνίδι, επιδιώκοντας να στείλει το ηχηρότερο των μηνυμάτων για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Λίβανος θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο παικτών του Νέστορα Κόμματου, αλλά και του Στέργιου Τσιαμπαλή, όμως όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεσή του και σαν μία «γροθιά» είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο αυριανό ντέρμπι κορυφής.