Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση των παικτών της ΑΕΛ υπό τον νέο προπονητή Σάκη Τσιώλη στα Δένδρα.

Αφού ολοκληρώθηκε η γνωριμία με τους παίκτες και οι απαραίτητες ανταλλαγές απόψεων με τους συνεργάτες του, ο Σάκης Τσιώλης μπήκε απευθείας στη δράση με τους ποδοσφαιριστές του καθώς γνωρίζει πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι στον «βυσσινί» πάγκο θα είναι και ένα από τα πιο κρίσιμα της φετινής σεζόν.

Ο χρόνος είναι αρκετός για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, παρόλα αυτά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν θέλησε να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από την προετοιμασία της ομάδας για ένα τέτοιον αγώνα. Ξεκινώντας με αρκετό τρέξιμο το πρόγραμμα της προπόνησης είδε με ικανοποίηση να ανταποκρίνονται σχεδόν όλο το διαθέσιμο ρόστερ που έχει στη διάθεση του. Μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Τάσος Κρητικός και Γεννάδιος Ξενοδόχοβ ενώ ατομικό ακολούθησε ο Μανώλης Ροβίθης.

Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Μετά τα απαραίτητα σπριντ, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ όπου αρχικά αντάλλαξαν πάσες σε περιορισμένο χώρο για να περάσουν στη συνέχεια σε αγωνιστικά τετράγωνα. Αξίζει να σημειωθεί βρισκόταν καθ'όλη τη διάρκεια δίπλα στους παίκτες όπου υπήρχε κάποιου είδους επικοινωνία μαζί τους κάτι το οποίο είναι και σήμα κατατεθέν στο προπονητικό στιλ που ακολουθεί.

Παρών και ο Κούγιας

Μετά από ένα τέταρτο εμφανίστηκε εκτάκτως στην προπόνηση και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκανε αστραπιαία το δρομολόγιο Αθήνα-Λάρισα για να βρεθεί πλάι στο νέο τεχνικό του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούγιας μίλησε για κάποια δευτερόλεπτα με τους παίκτες ενώπιον του Τσιώλη για να αποχωρήσει και πάλι για την Αθήνα δείχνοντας με αυτό το τρόπο πως παρά το βαρύ φόρτο εργασίας του δεν θα άφηνε με τίποτα αυτή τη στιγμή!

IMG_7714

IMG_7735IMG_7729

IMG_7724

Ο Σάκης Τσιώλης αντάλλαξε τους απαραίτητους χαιρετισμούς με τον αδερφικό του φίλο και μάνατζερ Μάκη Σαμαρτζή όπου μαζί ονειρευόντουσαν πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή

Με πληροφορίες και εικόνες από larissasportnews.gr