Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας έκανε ο Άριαν Μπελά, ο οποίος διαδέχτηκε στον «κυανόλευκο» πάγκο τον Μαρτσέλο Τροΐζι.
Ο Αλβανός προπονητής ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Μαντζανά για την ευκαιρία που του έδωσε να εργαστεί σε μία ομάδα της Β’ Εθνικής ενώ σημείωσε πως όλοι θα βοηθήσουν ώστε ο Απόλλων Λάρισας να έχει μια εξίσου δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΛ.
«Καταρχάς ευχαριστώ τον κ. Μαντζανά γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να εργαστώ σε μια ομάδα της Β’ Εθνικής. Άλλωστε, επιθυμία μου ήταν να δουλέψω ως πρώτος προπονητής σε έναν επαγγελματικό σύλλογο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Γνωρίζω πολύ καλά πως η Λάρισα είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική πόλη και πως έχει μια πολύ μεγάλη ομάδα, την ΑΕΛ, με τον υπέροχο κόσμο της. Εμείς όμως θα φροντίσουμε και ο Απόλλωνας να έχει μια εξίσου δυνατή ομάδα, ώστε να εκπροσωπεί επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπελά στην εφημερίδα «Ελευθερία».
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το κυριακάτικο (10/1) εκτός έδρας ματς κόντρα στους Φαίακες, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο είναι γενικά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα, αγωνιζόμενοι προσεκτικά, σοβαρά και πειθαρχημένα».

a-sports.gr