Την τιμωρία του Ροντρίγκο Μολέδο κυνήγησε η ΑΕΛ μετά το ματς της με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και αυτή τελικά ήρθε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χάνει τα επόμενα τρία ματς των «πρασίνων» και αυτό αποτελεί ικανοποίηση για τους Θεσσαλούς.
Παράλληλα, όμως, υπάρχει και δυσαρέσκεια γιατί όπως τονίζεται η καταγγελία είχε γίνει καιρό πριν και ο Μολέδο θα μπορούσε να μην έχει παίξει κόντρα στην ΑΕΛ στο ματς πρωταθλήματος. Εν τέλει, άλλες θα είναι οι ομάδες που θα ωφεληθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει την απόλυτη ικανοποίηση της και δικαίωση της καταγγελίας της για το εγκληματικό χτύπημα του Μολέδο στον Ρέντζα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά εκφράζει τη λύπη της, γιατί, ενώ η καταγγελία μας έγινε στις 22/9/2017, η απόφαση εξεδόθη σήμερα, με αποτέλεσμα ο Μολέδο να παίξει εις βάρος μας και να μην παίξει εις βάρος της Λαμίας και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και της Αναγέννησης Καρδίτσας για το Κύπελλο και ωφελούμενες ομάδες να είναι αυτές και όχι εμείς.
Η απόφαση αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τον βοηθό διαιτητή Αλεξέα, αλλά και τον διαιτητή του αγώνα Ζαχαριάδη, οι οποίοι επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παίξει με 11 παίκτες ως το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 εις βάρος μας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε εμείς το αριθμητικό πλεονέκτημα, όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά κι ο Παναθηναϊκός να πετύχει και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις».

a-sports.gr