Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, στο AEL RADIO. 

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Ναζλίδη:

«Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω είναι πολύ θετικές. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε για να με εντάξει στο δυναμικό της. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταμείψω την ομάδα για την επιλογή της, όπως και τον κόσμο».

Για τον αν συνέβαλε στη μεταγραφή ο Αναστασιάδης: 

«Με τον κ. Άγγελο Αναστασιάδη έχω καλές σχέσεις, καθώς έχουμε δουλέψει μαζί. Όπως είπα όμως σημαντικό ρόλο για να έρθω έπαιξε και ο τρόπος που με προσέγγισαν ο πρόεδρος κ. Κούγιας, με τον Θωμά Κυπαρίσση. Φυσικά και η δυναμική της ομάδας».

Για τους οπαδούς και το γήπεδο: 

«Έχω αγωνιστεί και σαν αντίπαλος με αυτή την ομάδα σε αυτό το γήπεδο με τον Πλατανιά. Το AEL FC ARENA είναι ένα στολίδι και κάθε ποδοσφαιριστής χαίρεται να αγωνιστεί σε αυτό. Πόσο μάλλον αν έχει και τον κόσμο μαζί του που όλοι ξέρουν πόσο μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες με τα συνθήματά του».

Για τις φιλοδοξίες του μέσα από την ΑΕΛ: 

«Είμαι αισιόδοξος και κοιτάω πάντα ψηλά. Έτσι είναι και οι στόχοι που θέτω. Με τον πρόεδρο που μιλήσαμε είδα ότι έχει κι εκείνος αντίστοιχους στόχους και γίνεται κάτι καλό εδώ. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να φτιάξουμε μία ομάδα που θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος. Γι' αυτό θα δουλέψουμε σκληρά καθώς θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για τον αν μίλησε με τον Αναστασιάδη: 

«Με τον κ. Αναστασιάδη μίλησα πολλές φορές. Ξέρω τον τρόπο που θέλει να παίζουν οι ομάδες του. Αγωνίζονται πάντα για να κερδίζουν κι αυτό θέλω κι εγώ. Η ΑΕΛ άλλωστε πρέπει να βρίσκεται στη Super League, αυτή είναι η θέση της».

Αν επικοινώνησε με κάποιον παίκτη: 

«Τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο είχα γνωρίσει και μου είχε πει τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της. Δεν έχω παίξει με κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά έως τώρα».