Συνέχεια στις αγωνιστικές δραστηριότητες για τον Στίβο της ΑΕΛ με νέες  επιτυχίες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη  στην Λάρισα την περασμένη εβδομάδα αλλά και την πολύ σπουδαία εμφάνιση  του Παπαλεξίου στον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.
Στην κατηγορία των Παίδων ο Ασκληπιός Χρυσοβαλάντης ήρθε 2ος στα 400μ.  με χρόνο 53,41 ενώ συμμετείχε και στα 200μ. τερματίζοντας στην 5η θέση.
Το ίδιο καλά πήγε και ο Βασίλης Κανάκης ο οποίος τερμάτισε 2ος στα  800μ. με χρόνο 2:05,79 ενώ ήταν 5ος στα 1500μ. σε ένα αγώνισμα που  συμμετείχε και ο Θεόφιλος Λεπενιώτης ο οποίος τερμάτισε πίσω από τον  Κανάκη και στην 6η θέση ενώ στα 3000μ. τερμάτισε στην 3η θέση.
Στην κατηγορία των Κορασίδων η Δήμητρα Λάκη ήρθε 1η στο Ακόντιο με  βολή στα 29,29μ. και 3η στην σφαιροβολία με βολή στα 10,38μ.
Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε τους προπονητές της ΑΕΛ, Χρήστο Γκόλτσιο  και Γιάννη Ακριβούλη η παρουσία των αθλητών τους στο διασυλλογικό  Παίδων-Κορασίδων με την σκυτάλη τώρα να παίρνει το πρωτάθλημα  Παμπαίδων-Πανκορασίδων Α'.
Επίσης αυτές τις ημέρες είχαμε και την συμμετοχή του Αλέξη Παπαλεξίου  στον 12ο διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος της Θεσσαλονίκης, με τον  αθλητή της ΑΕΛ να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση και να  τερματίζει στην 16η θέση με χρόνο 2:48:21 κάνοντας έτσι νέο ατομικό  ρεκόρ αλλά και μία πολύ σημαντική επίδοση που τον κατατάσσει στους  κορυφαίους Έλληνες μαραθωνοδρόμους. Ο Παπαλεξίου που προετοιμάστηκε  όλο αυτό το διάστημα με τον Αντώνη Κακαρόντζα, ο οποίος στάθηκε πολύ  άτυχος μιας και ένας μικροτραυματισμός της τελευταίας στιγμής δεν του  επέτρεψε να συμμετέχει και αυτός στον Μαραθώνιο, θα συνεχίσει τις  αγωνιστικές του δραστηριότητες με αγώνες Τριάθλου σε μία πολύ καλή  χρονιά για αυτόν με πολλές και σημαντικές επιτυχίες.