Μία συναρπαστική αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο  Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τις Αμαζόνες Δράμας.
Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Πολλά και όμορφα γκολ, πολλές  χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια, καλό ρυθμό, ένταση και ένα συναρπαστικό  φινάλε.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε σε ακόμα έναν αγώνα δυνατά και επέβαλε πλήρως τον  ρυθμός της. Πριν να ανοίξει το σκορ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, την  πρώτη με την Μπούμπα που βγήκε από τα δεξιά μόνη της με την  τερματοφύλακα μετά από ωραίο συνδυασμό των Λόγου και Σρετένοβιτις,  όμως καθυστέρησε να σουτάρει και όταν τελικά αποφάσισε να δώσει πάσα,  η αντίπαλη αμυντικός την πρόλαβε. Στην δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία  η Σρετένοβιτς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή από πλεονεκτική θέση  όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Τελικά στο 27' της αναμέτρησης  ήρθε η Λόγου για να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ ύστερα από κάθετη  μπαλιά. Μετά το γκολ η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή, ρίχνοντας  όμως λίγο τον ρυθμό και δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Η ομάδα της  Δράμας στο πρώτο μέρος απείλησε μόνο με κάποιες στημένες φάσεις.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήθελε να καθαρίσει το ματς χωρίς όμως να δώσει  δικαιώματα στον αντίπαλο για να την απειλήσει. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή  της μπάλας όμως η ομάδα της Δράμας έχασε μία μεγάλη ευκαιρία σε  απευθείας εκτέλεση φάουλ όπου η Βλασιάδου έκανε εντυπωσιακή απόκρουση  και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια  απομάκρυνε η άμυνα της ΑΕΛ. Μετά από λίγο και στο 58', σε μία  αντεπίθεση από τα αριστερά και σε ένα γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα  βρήκε στο χέρι της αμυντικού της ομάδας από την Δράμα και ο διαιτητής  της αναμέτρησης έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Το  πέναλτι για την ΑΕΛ ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα η Σρετένοβιτς,  γράφοντας έτσι το 2-0. Μετά από αυτό το γκολ οι Αμαζόνες άσκησαν  μεγάλη πίεση και η ομάδα της ΑΕΛ αντί να ηρεμήσει και να εκμεταλλευτεί  τους κενούς χώρους από τις μαζικές και άτακτες επιθέσεις της Δράμας,  δεν αντέδρασε σωστά, την παρέσυρε ο αντίπαλος και έβγαλε έναν  εκνευρισμό στο παιχνίδι της με πολλές κακές επιλογές σε άμυνα και  επίθεση. Σε μία από αυτές στο 71' η Δράμα βγήκε γρήγορα στην  αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο που βρήκε από δεξιά της και  κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με  τρελό ρυθμό, πολύ ένταση, δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και  ένα εκπληκτικό φινάλε.
Με το ρολόι να δείχνει το 90', οι Αμαζόνες Δράμας κερδίζουν φάουλ σε  πλεονεκτική θέση. Η παίκτρια που ανέλαβε την εκτέλεση στέλνει την  μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και αφού έγιναν ορισμένες γερές μονομαχίες  μέσα στην περιοχή με την μπάλα στον αέρα, η άμυνα της ΑΕΛ καταφέρνει  να απομακρύνει, με την μπάλα να καταλήγει στην Πουρλιώτη η οποία αφού  ελίχθηκε ανάμεσα στις παίκτριες της Δράμας που είχαν μείνει πίσω να  καλύψουν, έβγαλε μία υπέροχη κάθετη μπαλιά στην Γαγάρα που ήρθε με  μεγάλη ταχύτητα από πίσω, η οποία πρόλαβε και την έξοδο της  τερματοφύλακας και την κρέμασε με υπέροχο πλασέ από τα 40 μέτρα για να  κάνει έτσι το τελικό 3-1 και να δώσει μία μεγάλη νίκη στην ομάδα της  ΑΕΛ.
Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γαγάρα, Τσούκα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη,  Πουρλιώτη, Κόλλια, Λόγου, Μπούμπα, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Κούκου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα, Ακριβούλη
Οι παίκτριες της ΑΕΛ αφιέρωσαν την νίκη στην μεγάλη άτυχη Ίβανα  Ζντράβκοβιτς που είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη αγωνιστική  και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά  τις προσπάθειες των συμπαικτριών της λόγω κάποιων επιπλοκών στην υγεία  της. Μαζί τους όμως ήταν η Δήμητρα Ρήγα η οποία μπαίνει στην τελική  ευθεία για την επαναφορά της στις προπονήσεις, μετά και την εγχείρηση  που πραγματοποίησε για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον πρόσθιο  χιαστό.
Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν και η αυξημένη προσέλευση του κόσμου  σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Ελπίζουμε το εντυπωσιακό και  γεμάτο παιχνίδι που παρακολούθησαν να τους αποζημίωσε και να υπάρξει  συνέχεια και την επόμενη Κυριακή όπου η ΑΕΛ θα αγωνιστεί πάλι εντός  έδρας και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη.
Κλήση για Νάση στην Εθνική Νεανίδων
Νέα κλήση ήρθε για την συμμετοχή της Ζωής Νάση στα Εθνικά κλιμάκια. Η  νεαρή τερματοφύλακας της ΑΕΛ αυτή τη φορά κλήθηκε να συμμετάσχει στην  αποστολή της Εθνική Νεανίδων για τα φιλικά με την Κύπρο στις 3 και 5  Μαΐου. Η Νάση επιβεβαιώνει την καλή της κατάσταση και καλείται να  συμμετέχει και στην Εθνική Νεανίδων μετά τις πολλές παρουσίες της στην  Εθνική Κορασίδων.