Σημαντικότατη νίκη πέτυχε η ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική απέναντι στηνομάδα της Γλυφάδας σε έναν αγώνα με πολύ δύναμη και πάθος.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΛ να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό και να  πάρει την κατοχή όμως η εμπειρία του αντιπάλου δεν της το επέτρεψε και  η κατοχή ήτανε μοιρασμένη.
Η ΑΕΛ όμως κατάφερε και απείλησε με τις  Γιαμαλή(είχε και δοκάρι), Σπυροπούλου και Σρετένοβιτς, με την  Πελετίδου όμως να σταματάει όλες τις φάσεις. Σε γενικές γραμμές το  πρώτο ημίχρονο ήτανε αρκετά καλό και από τις δύο ομάδες με καλό ρυθμό  και ορθολογικό ποδόσφαιρο.
Το σκορ τελικά άνοιξε στο 37' η Σρετένοβιτς  όταν και πίεσε την Πελετίδου η οποία έδιωξε την μπάλα πάνω στο σώμα  της επιθετικού της ΑΕΛ και αυτή πήρε πορεία προς το τέρμα με την  Σρετένοβιτς να βγαίνει πλέον μόνη της σε κενή εστία.
Δυστυχώς όμως η  χαρά των βυσσινί δεν κράτησε για πολύ μιας και λίγα λεπτά μετά η  Γλυφάδα ισοφάρισε με την Κόσοβα η οποία πήρε την κεφαλιά μέσα στην  περιοχή σε εκτέλεση φάουλ και έκανε το 1-1 το οποίο ήτανε και το σκορ  του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες βγήκαν πιο νευρικές και χωρίς διάθεση  για ποδόσφαιρο κατοχής ενώ οι φιλοξενούμενοι δώσανε μεγάλη βαρύτητα  στις βαθιές μπαλιές και τις στημένες φάσεις. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να  ανταποκριθεί σε αυτό το στυλ παιχνιδιού και η ομάδα της Γλυφάδας ήτανε  καλύτερη σε αυτό το δεύτερο μέρος. Μάλιστα η εστία της κινδύνεψε σε  αρκετές περιπτώσεις με την Αρζουμανίδου όμως να κρατάει το ισόπαλο  αποτέλεσμα.
 Ο επίλογος όμως δεν είχε γραφτεί σε αυτόν τον αγώνα. Λίγα  λεπτά πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ένα τάκλιν  της Παυλοπούλου έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει  τελικώς φάουλ - ορθώς για τον χώρο που έγινε η φάση - λανθασμένα όμως  τελικά για την παράβαση που δόθηκε, διότι όπως φάνηκε στο βίντεο του  αγώνα η 14χρονη στόπερ της ΑΕΛ δεν είχε καμία επαφή με την αντίπαλη  επιθετικό η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό άλμα.
Φυσικά η ΑΕΛ δεν  διαμαρτύρεται για αυτήν την φάση διότι ήτανε πραγματικά πολύ δύσκολη  και μόνο με τη χρήση βίντεο θα μπορούσε κανείς να δει αυτό το  εντυπωσιακό άλμα. Λίγα λεπτά μετά και στο 91' ο επόπτης καταλόγισε  παράβαση στην Πελετίδου η οποία κάνοντας βολέ βγήκε με την μπάλα έξω  από την περιοχή και στο φάουλ που ακολούθησε η Σρετένοβιτς έστειλε την  μπάλα στον βάθος της εστίας της Πελετίδου για το τελικό 2-1.
 Στα λεπτά  που ακολούθησαν η Γλυφάδα προσπάθησε να απαντήσει όμως σε μία άτυχη  στιγμή χτύπησε η αθλήτριά της Μαρία Καπνίση και ένιωσε αδιαθεσία με  αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή για να της δοθούν οι πρώτες  βοήθειες με αποτέλεσμα κάπου εκεί να τελειώσει και ο αγώνας.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί την γιατρό του αγώνα κα Τσεκούρα όπως και τους  Εθελοντές Διασώστες που βρίσκονται σε κάθε αγώνα της ομάδας, για την  άμεση βοήθεια που προσέφεραν στην αθλήτρια της Γλυφάδας μαζί και με  τον Πρόεδρο του Σωματείου Γιώργο Νάκα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο  για να προσφέρει και αυτός τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια  φρόντισε για την σωστή διακομιδή της αθλήτριας στο Νοσοκομείο για  προληπτικούς λόγους.
Αυτή η νίκη ήτανε μεγάλης σημασίας διότι η ομάδα του Βασίλη Πάνου  ξέφυγε αρκετούς βαθμούς από τις ομάδες που υποβιβάζονται και πλέον μία  νίκη της αρκεί για να εξασφαλίσει την παραμονή. Στα θετικά η επιστροφή  στους αγωνιστικούς χώρους της αρχηγού της ΑΕΛ Δήμητρας Ρήγα μετά από  σχεδόν ένα χρόνο λόγω τραυματισμού.
Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Κόντου,  Παυλοπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Αρκουλή, Σρετένοβιτς, Βασιλείου, Γιαμαλή,  Σπυροπούλου
Αλλαγές: Ζντράβκοβιτς, Τσιάρα, Ρήγα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Κατσιάνα, Μούκα, Μίσσια
Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία σε έναν πολύ  δύσκολο αγώνα με πολλές φάσεις. Εκτός από τις σωστές αποφάσεις σε  κρίσιμες και πολύ δύσκολες φάσεις, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε  χαρακτήρα και δεν επέτρεψε σε κανέναν να διακωμωδήσει το άθλημα με την  συμπεριφορά του.
Η 18η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου  μιας και την επόμενη Κυριακή υπάρχει ρεπό στο πρωτάθλημα της Α'  Εθνικής λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Κορασίδων στην Elite Round του  Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκεί όπου θα βρεθεί η τερματοφύλακας της  ΑΕΛ Παναγιώτα Βλασιάδου. Η ΑΕΛ όμως δεν θα ξεκουραστεί μιας και θα  ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ  στα πλαίσια του εξ αναβολής αγώνα για την 10η αγωνιστική.