Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η ΑΕΛ την Κυριακή το απόγευμα στο στάδιο  Αλκαζάρ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αγίας Παρασκευής.
Η ΑΕΛ που φέτος έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας θέση στο ρόστερ σε πολλές κοπέλες από την Ακαδημίας της, είχε να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα και περίμενε να έχει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα κάτι που αποδείχτηκε και στο γήπεδο.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρωτοβουλία των  κινήσεων και να προσπαθούν να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική  λειτουργία των φιλοξενουμένων.

Όλες όμως οι επιθετικές προσπάθειες της  ΑΕΛ σταματούσαν λίγο έξω από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής η οποία  ήτανε άψογα στημένη αμυντικά και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να  απειλήσει την ΑΕΛ και μάλιστα σε μία περίπτωση έφτασε πολύ κοντά στο  γκολ, όταν εκμεταλλεύτηκε ένα επιπόλαιο λάθος της άμυνας της ΑΕΛ και η  αντίπαλη φορ μπήκε μόνη της στην μεγάλη περιοχή, όμως η γρήγορη έξοδος  της Αρζουμανίδου που έκλεισε το οπτικό πεδίο της επιθετικού, γλίτωσε  την ΑΕΛ από τα χειρότερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και  κατάφερε να φτάσει με καλές προϋποθέσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία  χωρίς όμως να καταφέρει να τελειώσει σωστά αυτές τις λιγοστές φάσεις. 

Τελικά τη λύση έδωσε η πολύπειρη Σρετένοβιτς η οποία βρήκε χώρο από τα  αριστερά και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και από πλάγια θέση εκτέλεσε  την αντίπαλη τερματοφύλακα κάνοντας έτσι το 1-0. Η ομάδα της Αγίας  Παρασκευής άλλαξε διάταξη και έπαιξε πιο επιθετικά με αποτέλεσμα η ΑΕΛ  να βρει χώρους και να χάσει δύο καλές ευκαιρίες με τις Σωτηριάδη, Τσούκα και Σπυροπούλου.

Στο τελευταίο όμως εικοσάλεπτο η ΑΕΛ, με  εμφανή τα σημάδια της κούρασης, έδωσε χώρο, κλείστηκε στα καρέ της και  έδωσε την δυνατότητα στο αντίπαλο της να την πιέσει αρκετά και  δημιουργήσει πολλές δύσκολες καταστάσεις μπροστά στην εστία της χωρίς  όμως ευτυχώς να δεχθεί την ισοφάριση.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη που ήρθε απέναντι σε μία  πραγματικά πολύ καλή ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι  ανέβηκε φέτος στην Α' Εθνική. Μία νίκη που μπορεί να ήρθε από την  συνολική προσπάθεια των αθλητριών του Βασίλη Πάνου όμως θα πρέπει να  γίνει ειδική αναφορά στις βενιαμίν της ομάδας που πραγματοποίησαν την  1η τους συμμετοχή στην Α' Εθνική και τα πήγαν περίφημα.

Ξεκινώντας από  την Ευτυχία Αρζουμανίδου η οποία με την σταθερότητά της, τις  επεμβάσεις της και τις τοποθετήσεις της, απέδειξε ότι είναι μία από  τις καλύτερες τερματοφύλακες στην Ελλάδα για την ηλικία της. Το ίδιο  σταθερές με πολύ σημαντική προσφορά στην αναμέτρηση ήτανε και η Γιάννα  Καπιτζίκα με την Γεωργία Παυλοπούλου.

Η πρώτη στο αριστερό άκρο της  άμυνας δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις από την  πλευρά της, ενώ η δεύτερη που είναι γεννημένη μόλις το 2004 απλά  εντυπωσίασε με την παρουσία της. Επίσης την πρώτη τους παρουσία  πραγματοποίησαν και οι Κωνσταντίνα Σκωτεινιώτη, Μαρία Κόλτση και  Ναταλία Στυμονιάρη.
Όλες τους απέδειξαν ότι το μέλλον προμηνύεται λαμπρό μπροστά τους.
Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Αρκουλή, Καπιτζίκα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου,  Τσούκα, Ζντράβκοβιτς, Νεοφύτου, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου, Ακριβούλη
Αλλαγές: Ζαχείλα, Κόλτση, Σκοτεινιώτη Κ., Στυμονιάρη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νέστορα, Τσιάρα, Σκοτεινιώτη Γ.
Αρκετά καλή η διαιτητική τριπλέτα από τον Βόλο, με τους δύο βοηθούς να  είναι σχεδόν αλάνθαστοι όχι όμως το ίδιο και η διαιτητής της  αναμέτρησης η οποία στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε τον έλεγχο του αγώνα  με αρκετές λαθεμένες αποφάσεις με κορυφαία αυτή του 82' όπου η μπάλα  βρήκε ξεκάθαρα το χέρι παίκτριας της Αγίας Παρασκευής μέσα στην μεγάλη  περιοχή, κάτι που το βίντεο του αγώνα ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τις  διαμαρτυρίες του Λαρισινού πάγκου.
Η ΑΕΛ συγχαίρει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την αγωνιστική της  εικόνα και το ορθολογικό ποδόσφαιρο που προσπάθησε να παίξει και της  εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα με άνετη παραμονή γιατί της αξίζει.
Επίσης εύχεται και ελπίζει ο τραυματισμός της Πυράκη της Αγίας  Παρασκευής να μην αποδειχτεί σοβαρός και να επιστρέψει γρήγορα στα  γήπεδα."