Και τώρα οι δυό τους. Ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με 3-1 στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Βόλου και πλέον υποδέχεται στην έδρα του τον Πλατανιά στο ντέρμπι για την 2η θέση...

Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και μόλις στο 11΄ έφτασε κοντά στο 1-0, ο Γκαλίτσιος όμως δεν κατάφερε με προβολή να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα του Μαντζάρη.
Από το σημείο εκείνο και μετά υπήρξαν πολλά λάθη και αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, με συνέπεια να μην έχει δημιουργηθεί κάποια καλή φάση μπροστά στις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 38΄ όταν ο Ηλιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος και για την ακρίβεια στο 56΄ ο Απόλλων Λάρισας έφερε το ματς στα ίσα, χάρη σε αυτογκόλ του Γκαλίτσιου.
Η ομάδα της Φιλιππούπολης μετά το γκολ αυτό απέκτησε ψυχολογία και στο 58΄ έφερε το ματς τούμπα, με σουτ του Λούκα Ράμος. Οι «κυανέρυθροι» έπειτα από το τέρμα που δέχτηκαν πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 78΄ με την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία να σταματά στο δοκάρι του Μαντζάρη. Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 87΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μαρκολίνο αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τους Μάντζη και Πολέτο να αποβάλλονται από τον διαιτητή του αγώνα.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης (86′ Κραβαρίτης), Ντεντάκης, Καρρίκι (72′ Πίσπας), Ν’ Γκουέμ, Γκαλίτσιος, Καμπαγέρο, Γκαρσία, Πέντα (61′ Λούκας), Κότο, Ηλιόπουλος, Μάντζης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Κοντοές, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Γκουντρουμπής (46′ Τασιούλης), Πολέτο (81′ Μαρκολίνο), Μπραμπίγια (71′ Μπιμάι).

sdna.gr