Με την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου από την Ευαγγελίνα Καταραχιά στο  πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Η παρουσία της ομάδας ήταν εντυπωσιακή, που εκτός από την τρίτη θέση, κατέκτησε δύο όρια προενθικής, έξι θέσεις στις τελικές οχτάδες και πολλά ατομικά ρεκόρ. Αναλυτικά οι αθλητές που βρεθήκανε στους τελικούς ήταν:

Καταραχιά Ευαγγελίνα (κορασίδα): 3η στα 800μ. ελ. και όριο προεθνικής, 5η στα 400μ. ελ. και 7η στα 200μ. ελ.

Αληπρασίτης Γιώργος (έφηβος): 4ος στα 200μ. πετ., 6ος στα 400μ. ελ. και όριο προεθνικής και 

Συνολικά οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν: Αληπρασίτης Γιώργος, Παύλου Παναγιώτης, Κανάκης Βασίλης, Σκάρπας Κώστας, Κώτσιου Δημήτρης, Τόπης Βαλάντης, Γιαννακός Μπάμπης, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Τσιάρα Κατερίνα, Κουτσογάκη Τάνια, Θεοδωροπούλου Σταυρούλα, Παππά Νεφέλη, Χαλιαμπάλια Γεωργία, Καράβα Ειρήνη.

Υπενθυμίζουμε το χάλκινο μετάλλιο και το όριο προεθνικής από την Μπακογιάννη Μαρία, τρεις θέσεις στις τελικές οχτάδες από την Φραγκογούλα Ευανθία και τις δύο οχτάδες της σκυτάλης από τις πανγκορασίδες Α’.

Αναλυτικά ο ΝΟΛ κατετάγη:

- στην 17η στην κατηγορία των κοριτσιών παγκορασίδων-κορασίδων

- στην 36η θέση, ανάμεσα σε 92 ομάδες που βαθμολογήθηκαν, στις κατηγορίες των παγκορασίδωνΑΒ-παμπαίδων ΑΒ-κορασίδων-παίδων και 

- στην 28η θέση, ανάμεσα σε 45 ομάδες που βαθμολογήθηκαν, στις κατηγορίες νεανίδων-εφήβων.

Τα μέλη του Δ.Σ του ΝΟΛ απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές Ζήση Οικονόμου και Αναστασιάδου Μαρία, με την ευχή να έχουν την ίδια δύναμη να αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά.