Τα κορίτσια του ΝΟΛ κέρδισαν το Ρέθυμνο με 9-8 και θα παλέψουν από θέση ισχύος κόντρα στη ΝΕΠ

Αποστολή εξετελέσθη για τα κορίτσια του ΝΟΛ που κέρδισαν (για δεύτερη φορά φέτος!) τον ΝΟ Ρεθύμνου με 9-8 στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ σε ένα παιχνίδι – το τελευταίο της γ’ φάσης της Α1 γυναικών - για γερά νεύρα που είχε αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με δύο γκολ της Κους με 2-0 για να έρθει ένα σερί 0-4 για την έμπειρη ομάδα του Ρεθύμνου και να γίνει το 2-4. Με την αντεπίθεση του ΝΟΛ ήρθε η ισοφάριση στο ημίχρονο (5-5), όπως και το προβάδισμα αμέσως μετά (6-5), - με τις Τοκίνι, Τσιγαρίδα, Τουλουμτζίδου και Κους να πετυχαίνουν από ένα γκολ - για να περάσει εκ νέου μπροστά το Ρέθυμνο με 6-7 στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου, με την Ελ. Φαρμάκη, σωστό «πολυβόλο» στην επίθεση.

Κι ενώ τα πράγματα φαινόταν δύσκολα για το ΝΟΛ, ένα ξέσπασμα των Λαρισαίων, έκανε το σκορ 9-7, - με δύο γκολ της εξαιρετικής επιθετικά Πατούνα κι ένα της Ναυσικά Μπαλάτσα - για να έρθει η νίκη στο τέλος με 9-8. Πολύ καλές οι Λαρισαίες παίκτριες θα πρέπει να αποφύγουν στα μπαράζ με τη ΝΕ Πατρών, (2, 4 & 5/5) τα αβίαστα αμυντικά λάθη, για να έρθει χωρίς άγχος η παραμονή.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-1, 3-2.

ΝΟΛ (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι 1, Κους 3, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα 2, Μιγδάνη, Καζάνα, Λαμπρονίκου, Καλογιάννη, Σαμαρά.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη Ν., Καριπίδου Μ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα, Στρατηδάκη 2, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ., 6, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καριπίδου Ηρ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κραβαρίτης , Αντζουλάκος και αλυτάρχης ο κ. Δ. Γκούγκλιας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Ρέθυμνο 18

2. Νηρέας 12

3. ΝΟΛ 9

4. ΝΕ Πατρών 4

Σήμερα στις 5 μ.μ. παίζουν ΝΕΠ-Νηρέας, χωρίς όμως το αποτέλεσμα του αγώνα να επηρεάζει την τελική κατάταξη.