Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε μαζί του ώστε να κανονιστεί άμεση συνάντηση για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησε μαζί μου ο Υπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο μοναδικός λόγος που επικοινώνησε μαζί μου ήταν η άμεση συνάντηση μας το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδος για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την άμεση ανακατασκευή του ΑΛΚΑΖΑΡ.

Συγχαίρω τον Υπουργό για τα αντανακλαστικά του και την άμεση αντίδραση του στις χθεσινές και σημερινές τοποθετήσεις μου, για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ μας.

Ο κ. Υπουργός εξεπλάγη μόλις πληροφορήθηκε για τα πόσα χρήματα έχω δαπανήσει για την χρήση του AEL FC ARENA και εξέφρασε τις απορίες του γιατί τόσο ο προηγούμενος Υπουργός κ. Βασιλειάδης, όσο και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και χρόνια για την ανακατασκευή αυτού του ιστορικού σταδίου.

Από τον τρόπο που μου μίλησε ο Υπουργός, γνωρίζοντας την αποφασιστικότητα του και την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνει τους στόχους του, είμαι βέβαιος ότι μία καινούργια ημέρα ξημερώνει τόσο για την ΑΕΛ μας, όσο και για τα άλλα αθλήματα των οποίων οι αθλητές χρησιμοποιούν το ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ».