Πέρασαν 22 χρόνια από εκεί το μαύρο ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999 όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα Τέμπη, επιστρέφοντας από παιχνίδι της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έδωσε σύσσωμη το παρών στο μνημόσυνο που τελέστηκε στα Τέμπη το πρωί για να τιμήσει την μνήμη του 20χρονου Χαράλαμπου Ζαπουνίδη, του 25χρονου Δημήτρη Ανδρεαδάκη, της 18χρονης Χριστίνας Τζιόβα, του 22χρονου Αναστάσιου Θέμελη, του 18χρονου Γιώργου Γκανάτσιου και του 17χρονου Κυριάκου Λαζαρίδη που έφυγαν από τη ζωή όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη ανατράπηκε μετά τη σύγκρουσή του με φορτηγό, ο οδηγός του οποίου επίσης έχασε τη ζωή του.

Τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ινγκι Ινγκασον, την ΚΑΕ ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και o αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, τον Ερασιτέχνη ο β΄αντιπρόεδρος, Αλκης Ησαϊάδης, τους βετεράνους ποδοσφαιριστές, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης και το τμήμα χάντμπολ, ο Δημήτρης Χασεκίδης.

Παρόντες και δεκάδες φίλαθλοι, με τη μορφή του Γιαννάκη, στο καροτσάκι να ξεχωρίζει, που όλοι μαζί τραγούδησαν στο φινάλε το γνωστό σύνθημα «αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

efsyn.gr