Την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Πρίφτη και Λεωνίδα Κούτσικο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Δημήτρης είναι παιδί του Απόλλωνα αφού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία μας, πριν προδιαγράψει την καριέρα του, σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι 29 ετών, γεννημένος στις 27/05 1991 και αγωνίσθηκε στην Α.Ε.Λ. (Football League), την Κυπριακή Πάφο (Α΄ Εθνική), τον Τύρναβο (Football League), τα Χανιά (Football League), την Αναγέννηση Καρδίτσας (Football League), τον ΟΦ Ιεράπετρας (Γ΄ Εθνική) και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου (Γ΄ Εθνική).

Ο τεχνικός μας κ. Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί μαζί του, σε Α.Ε.Λ., Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΟΦ Ιεράπετρας, οπότε έχει άποψη για τις ικανότητες και την αξία του.

Με την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης θα μας βοηθήσει στους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε να είναι υγιής».

«Ο Απόλλων Λάρισας πιστός  στην φιλοσοφία που έχει ήδη χαράξει για τα παιδιά της πόλης μας, ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα μας, ενός ακόμη δικού του, παιδιού του Λεωνίδα Κούτσικου.

Ο ταλαντούχος πορτιέρο θα ανήκει από φέτος στο τιμ των τερματοφυλάκων της "κυανόλευκης" ΠΑΕ.

Ο Λεωνίδας είναι γεννημένος στις 21/02/1995 (25 ετών) και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Απόλλωνα πριν πάει στην Κ-20 του Άρη Θ., Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Τύρναβο (Γ΄ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ΄ Εθνική), Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ΄ Εθνική) και Ατρόμητο Παλαμά (Γ΄ Εθνική).

Θεωρείται δικαιολογημένα σαν ένας από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες της θεσσαλικής πρωτεύουσας και πιστεύουμε στον αγαπημένο του Απόλλωνα να δείξει τις δυνατότητες του και να βοηθήσει την ομάδα μας.»