Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν δίνει ο Απόλλωνας Λάρισας την Κυριακή (21/4), καθώς υποδέχεται τον δεύτερο της FootballLeague και εφόσον τον κερδίσει, τότε θα περάσει μπροστά και θα έχει το αβαντάζ για την κατάληψη της θέσης, που οδηγεί σε μπαράζ για άνοδο, βάσει της αναδιάρθρωσης που έχει εξαγγείλει το υφυπουργείο Αθλητισμού. Γι’ αυτό και η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε ένα πανλαρισαϊκό κάλεσμα στον κόσμο την Παρασκευή (19/4), ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια και έβαλε γενική είσοδο πέντε ευρώ για το παιχνίδι.
«ΠΑΝΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ - ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!
Γενική είσοδος μόνον 5 ευρώ από την ΠΑΕ Απόλλωνα για το ματς της χρονιάς με τον Πλατανιά!
Η πιο μεγάλη στιγμή για τον ιστορικό Απόλλωνα Λάρισας πλησιάζει και η ΠΑΕ καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να είναι παρόντες ίσως στην σημαντικότερη στιγμή του λαρισινού ποδοσφαίρου!
Η ευκαιρία, το να έχει η πόλη μας, δύο ομάδες στην Super League δεν είναι πλέον όνειρο απατηλό, αλλά πραγματικότητα!
Στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες μας, χρειάζονται την ηθική συμπαράσταση όσο περισσότερων συμπολιτών μας και φίλων, γίνεται.
Με φωνή και πάθος όλοι μαζί ας διεκδικήσουμε κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε ουτοπία!
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε λοιπόν προκειμένου, να έρθουν στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όσο πιο πολλοί φίλαθλοι να υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟΝ 5 ΕΥΡΩ.
Ακόμη θα ισχύσουν τα εξής:
- Eλεύθερη είσοδος για όλους τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης
- Ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες
- Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους καρτών ανεργίας
- Δωρεάν είσοδος για τους φοιτητές με την επίδειξη της κάρτας τους.
Σε αυτήν την "μάχη" για την ακόμη μεγαλύτερη ανάδειξη του Απόλλωνα, αλλά και του ποδοσφαίρου συνολικά της Λάρισας, δεν θα πρέπει να απουσιάζει κανείς!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/04/19, ώρα 15.00 γήπεδο Φιλιππούπολης
29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΣ!!!
Υ.Γ. Σήμερα (χθες) Παρασκευή (19/04) υπήρξε τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων και στην Θύρα 1α, δίνοντας έτσι μια πολύ πιο όμορφη εικόνα στο γήπεδο Φιλιππούπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Λάρισας.

a-sports.gr