Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στο φινάλε του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League, ηττήθηκε από το Λαύριο Megabolt (58-66) μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης και δεν κατάφερε να φτάσει στο back to back νικών, ύστερα από τη σπουδαία ανατροπή επί του Προμηθέα Πατρών πριν μερικές ημέρες.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από την παραγωγικότητα των παικτών του, κόντρα σε μία αξιόλογη ομάδα, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο της.

Νίκος Παπανικολόπουλος (ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory):

«Κόντρα στο ρυθμό και των δύο ομάδων, που έχουν ένα πιο ψηλό τέμπο και μεγαλύτερο ταλέντο, είδαμε ένα σκληρό παιχνίδι. Το Λαύριο κατάφερε να περιορίσει τα δικά μας ατού, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονα από την άμυνα. Τα παιδιά προσπάθησαν αμυντικά αλλά στην επίθεση αντιμετωπίσαμε πρόβλημα, μια και οι παίκτες βγήκαν εκτός ρυθμού. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα μας, που παίρνει πόντους από το τρανζίσιον, πέτυχε μόλις πέντε».

Πού κρίθηκε το παιχνίδι; «Το σημείο που κρίθηκε το ματς είναι οι πόντοι οι οποίοι μπορούμε να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και σίγουρα, το να μη δώσεις το τρίποντο σε παίκτες που είναι επιθετικοί (π.χ. Ουέμπ) μας δημιουργεί πρόβλημα».

Για τον Ουέμπ: «Ο Ουέμπ είναι κανονικά παίκτης της ομάδας».