Αν και ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας δυσκολεύτηκε αρκετά με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αλλά με σοβαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει επί των ουραγών με 3-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Λάρισας παρέμεινε στη πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ντεμπούτο με γκολ για τον Μανσάνο, που σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ για τους νικητές οι Μηνάς (45+2′), Μανσάνο (70′) και Σαχινίδης (79′).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήλεγχε τον ρυθμό της αναμετρήσης όμως δυσκολεύτηκε αρκετά για να πετύχει τέρμα. Αντ’ αυτού ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς άνοιξε το σκορ στο 26′ με τον Δημηνά. Μετά από αρκετές ευκαιρίες ο Απόλλωνας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μηνά λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το ματς έγινε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν τη σοβαρότητα που χρειαζόταν και κατάφεραν στο ντεμπούτο του Μανσάνο να περάσουν μπροστά στο σκορ στο 70′, ενώ ο Σαχινίδης στο 79′ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος «σφράγισε» το τρίποντο για την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κατάφερε σε μία αντεπίθεση να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 38′ ο Νάκας βρήκε με κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή εκεί όπου ο Δημηνάς απέναντι στον Σταυράκη ήταν εύστοχος για το 0-1.

Έπειτα από γέμισμα στα καρέ του Κούζα, ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έκανε τραγικό λάθος στην έξοδο του χάνοντας την κεφαλιά από τον Σαχινίδη, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων προσπάθησαν να διώξουν, με τον Μηνά με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

Aπόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος (46′ Μανσάνο), Μουτάφσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος, Διβανές (81′ Ιβανίδης), Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Σουλίδης (55′ Κυριάκος), Μηνάς.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Πετρουζέλης, Παγωνίδης, Δημηνάς, Φωκαΐδης (71′ Καραμανώλας), Λάιος, Καμπερίδης, Νάκας (90′ Σιδηρόπουλος), Μανίκας (82′ Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενά) Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Μπέλτσου (Κοζάνης).

*Αναδημοσίευση από sportlarissa.gr