Πως θα βγάλω λεφτά από το στοίχημα; Δύο από τις συχνότερες ερωτήσεις που ψάχνουν απάντηση στις συζητήσεις των παικτών του στοιχήματος. Στις περισσότερες των περιπτώσεων η εξέλιξη των συζητήσεων οδηγεί στην δημιουργία ή την υιοθέτηση πολύπλοκων συστημάτων και μαθηματικών τύπων που υπόσχονται σίγουρα κέρδη στο στοίχημα. Παρά τον ζήλο και την αφοσίωση που υπάρχει στο νέο σύστημα, το κέρδος από το στοίχημα δεν επιτυγχάνεται και το δίπτυχο κουβάς – στοίχημα γίνεται ξανά συνήθεια. Το βασικότερο λάθος των παικτών είναι ότι δεν κάνουν την ερώτηση που πρέπει; Το «πως να κερδίσω στο στοίχημα», πρέπει να γίνει «τι κάνω λάθος και χάνω στο στοίχημα». Να γίνει δηλαδή πρώτα μια αυτοκριτική και μια επανεξέταση του τρόπου παιχνιδιού και έπειτα να ακολουθήσει η διαδικασία αναζήτησης κέρδους.

Δυστυχώς στο στοίχημα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμουλα που να οδηγεί στην επιτυχία. Ο κυριότερος λόγος είναι πως ο ανθρώπινος παράγοντας, η ψυχολογία του παίκτη δηλαδή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων και σε πολλές περιπτώσεις είναι υπεύθυνη για την αποτυχία ή την επιτυχία στο στοίχημα. Παρόλα αυτά, αν η ψυχολογία και οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού «δέσουν» με τον κατάλληλο τρόπο, οι πιθανότητες για κέρδος αυξάνονται σημαντικά. Παρακάτω θα βρείτε μία σειρά από τα πιο συνηθισμένα λάθη των παικτών και συμβουλές ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να μην κάνετε ξανά το δρομολόγιο κουβάς στοίχημα.

Μονα στοιχήματα

Αφαιρέστε σιγά-σιγά από το παιχνίδι σας τα παρολί και από το μυαλό σας την σκέψη πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα από το στοίχημα ποντάροντας σε ένα δελτίο με πολλούς αγώνες. Παίζοντας δυάδες, τριάδες, κλπ το μόνο που καταφέρνετε είναι να πολλαπλασιάζετε την γκανιότα, μειώνοντας παράλληλα τις πιθανότητες κέρδους. Δεν είναι απαγορευτικό να κυνηγήσετε την τύχη σας, ελαχιστοποιήστε όμως τις φορές που θα το κάνετε και στοχεύστε στα μακροχρόνια κέρδη από το στοίχημα.

Value betting

Χρειάζεται αρκετή εμπειρία για να εντοπίσετε την αξία στις αποδόσεις ενός παιχνιδιού, ωστόσο αν τα καταφέρετε θα προσθέσετε ένα πανίσχυρο όπλο στην μάχη που δίνετε με τις εταιρίες στοιχημάτων. Το Value Betting μπορεί να παρομοιαστεί ως η διαφωνία σας με τον book. Είναι κάτι υποκειμενικό καθώς ουσιαστικά γίνεται μια σύγκριση ανάμεσα στις πιθανότητες που εσείς υπολογίζετε για την επιβεβαίωση ενός σημείου και σε αυτές που προσφέρει η εταιρεία στοιχημάτων στις αποδόσεις της. Αν η απόδοση είναι μεγαλύτερη από αυτή που εκτιμήσατε τότε δεν έχετε παρά να ποντάρετε, αν πάλι όχι τότε προτιμότερη είναι η απόχη και όχι το ποντάρισμα σε ένα σημείο χωρίς στοιχηματική αξία.

Για περισσότερα κόλπα για εύκολα κέρδη στο στοίχημα επισκεφθείτε το bookmakers.gr