Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει χτυπήσει την χώρα μας από το απόγευμα του Σαββάτου (13/02), με αποτέλεσμα να το στρώσει στην πόλη της Λάρισας και ο αγώνας της ΑΕΚ με την ΑΕΛ να μην διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν...

Το πρωί της Κυριακής (14/02) πραγματοποιήθηκε ​η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα και ξεκαθάρισαν πως η διεξαγωγή της αναμέτρησης δεν είναι δυνατή ούτε σήμερα (14/02) αλλά ούτε και την Δευτέρα (15/02). 

Οι δύο ομάδες δεν ήταν αρνητικές στην αναβολή του παιχνιδιού, παρ' όλα αυτά δεν είναι αυτές οι οποίες θα πάρουν την οριστική απόφαση. Γι' αυτό και το απόγευμα ο διαιτητής του αγώνα, Ευστάθιος Γκορτσίλας θα δώσει το παρών στο «Αλκαζάρ» και θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης. 

Βέβαια, δεν αποκλείεται  λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν η απόφαση να ληφθεί και νωρίτερα μέσα από τις διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Λίγκα με δεδομένο ότι και η Αστυνομία είπε ότι εντός των επόμενων ωρών, ενδέχεται να κλείσει και η Λαμία και να υπάρξει και πρόβλημα με την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του γηπέδου, τόνισε πως η απόπειρα καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου από το χιόνι, θα καταστρέψει εντελώς τον χλοοτάπητα και έτσι όπως όλα δείχνουν θα έχουμε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Πηγή: Gazzetta