Η ΑΕΛ έχει στόχο να ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, μολονότι βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στην 6άδα των πλέι-οφ δεν σημαίνει ότι οι «βυσσινί» έχουν σταθερή πορεία και ανταπεξέρχονται πλήρως στις απαιτήσεις της φετινής Super League 1.

Τουναντίον, διοίκηση και Γρηγορίου έχουν διαπιστώσει τα κενά που υπάρχουν και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο δυνατή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Γιάννη Μασούρα στους Θεσσαλούς.

Ο 23άχρονος μπακ-χαφ δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός από το καλοκαίρι.

Μολονότι μετράει 9 συμμετοχές, εντούτοις η αποχώρησή του από τους Νεοσμυρνιώτες είναι σχεδόν δεδομένη και στην ΑΕΛ θα εκμεταλλευτούν την… ευκαιρία, γνωρίζοντας την έως τώρα κατάσταση.

Οι «βυσσινί» αναμένεται να αποκτήσουν ως δανεικό τον νεαρό ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες και μέσα στον Γενάρη θα επισημοποιηθεί η συμφωνία, προκειμένου ο 23άχρονος να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Υπάρχει βέβαια, ένα ενδεχόμενο – με λίγες πιθανότητες – ο Μασούρας να περιμένει κάποια ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο στην ΑΕΛ είναι σίγουροι πως δεν υπάρξει κανένα ζήτημα και ο παίκτης θα καταλήξει σ’ αυτούς.

sportime.gr