Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για τη σεζόν 2016-2017 στο AEL FC ARENA, χρονιά που σηματοδοτεί την επιστροφή της ΑΕΛ στη Super League μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Στο ARENA το απόγευμα της Πέμπτης, ημέρα που "κλείδωσε" και επίσημα η άνοδος της ομάδας, έσπευσαν πάνω από 4.000 "βυσσινί" φίλαθλοι, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στη νέα ομάδα που χτίζεται.

Αναστασιάδης: "Θα δούμε για τις μεταγραφές"

Λιγομίλητος και γεμάτος ενέργεια ο Άγγελος Αναστασιάδης στην «πρώτη» της ΑΕΛ λέγοντας πως όσο υπάρχει υγεία στην ομάδα τότε θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

«Αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι υγεία όπως ήμασταν τις τρεις πρώτες μέρες γιατί αν είμαστε γεροί τώρα θα είμαστε και τον Μάιο».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε μια φάση αξιολόγησης ποδοσφαιριστών και όταν αυτή τελειώσει θα εξαρτηθούν οι κινήσεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια».

Για τα φιλικά: «Έχουν κλειστεί τρία φιλικά παιχνίδια έως τώρα. Ακυρώθηκε ένα ταξίδι που θέλαμε να κάνουμε στην Ιταλία και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε άλλα δύο».

Συνθήματα κατά Κούγια-Αναστασιάδη

Κατά τη διάρκεια της «πρώτης» στο AEL FC ARENA ακούστηκαν αρκετά συνθήματα με τους οργανωμένους να αποδοκιμάζουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια επιλέγοντας υβριστικά συνθήματα για να εκφράσουν την αντίθεση τους.

Η αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν πολύ διαφορετική καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των συνθημάτων ακούστηκαν οι αντίστοιχες αποδοκιμασίες προς τους οργανωμένους.

Η αλήθεια είναι πως αισθητικά αυτή η εικόνα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις περί ενότητας από τον Κούγια κατά τη διάρκεια του τελετουργικού της «πρώτης».

Να σημειωθεί πως για να «πικάρουν» και τον Άγγελο Αναστασιάδη ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ.

Με πληροφορίες από Sportlarissa.gr