Ήρθε η ώρα για το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρο, ο οποίος θα κάνει τα ...αποκαλυπτήριά του μπροστά στους φιλάθλους του την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης και ώρα 4.30 μ.μ. με αντίπαλο μια πρωταθλήτρια.
Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουκόιλ Ακαντέμικ με συμμετοχή στους προκριματικούς του Champions League και με προπονητή τον Ισραηλινό, Sharon Drucker, γνωστό από την θητεία του στις Μακάμπι Jerusalem, Λιέτουβος Ρίτας, Άρη, Οστάνδη, Ουράλ Γκρέιτ κ.α.
Το ρόστερ της γεμάτο με γνωστούς διεθνείς αθλητές όπως οι Ivanov και Nikolov, αλλά και τους Αμερικανούς Clanton (πέρσι παίκτης του ΠΑΟΚ), Raffa από Virtus Roma, Dalton Preper από Ριέτι και knox. Η Λουκόιλ Ακαντέμικ θα βρίσκεται στη Λάρισα από αύριο Σάββατο 9/9, έως την Δευτέρα 11/9 και θα προπονηθεί στο κλειστό της Νεάπολης.
Κόντρα σε αυτή την ομάδα με τις πολλές περγαμηνές, ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος, είναι έτοιμος να δώσει το πρώτο του επίσημο και πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι περιμένοντας και την στήριξη των φιλάθλων του.
Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ φυσικά ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας για όσους τις έχουν ήδη αποκτήσει. Μάλιστα μετά από απόφαση της διοίκησης ο κάθε φίλαθλος θα δικαιούται δωρεάν καφέ από το κυλικείο του γηπέδου, τον οποίο μπορεί να πάρει απλά επιδεικνύοντας το απόκομμα του εισιτηρίου του ή την κάρτα διαρκείας του.