Αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου η ανάρτηση της ΑΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά δημοσιογράφου της Λάρισας.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (8/9), ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τα όσα γράφτηκαν, κάνει λόγο για «φρασεολογία που ξεπερνά όχι μόνο τα όρια του  κοινωνικού ρατσισμού, αλλά αποτελεί κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας» και ζητά από τους «βυσσινί» να κατεβάσουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να σταματήσουν τις άδικες επιθέσεις σε δημοσιογράφους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδικάζει την απαράδεκτη ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, εις βάρος δημοσιογράφου, με τον οποίο διαφώνησε για ρεπορτάζ σχετικά με την ομάδα.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πέρα από την στοχοποίηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, χρησιμοποιεί φρασεολογία που ξεπερνά όχι μόνο τα όρια του  κοινωνικού ρατσισμού, αλλά αποτελεί κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και σωστής λειτουργίας Γραφείου Τύπου μιας ΠΑΕ. Παράλληλα αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα των επιθετικών ανακοινώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά εκπροσώπων των ΜΜΕ όταν διαφωνεί για  το περιεχόμενο των κειμένων τους.
Ο ΠΣΑΤ υπερασπιζόμενος την ελευθερία του Τύπου ζητά την άμεση απόσυρση της σχετικής ανάρτησης και καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να σταματήσει τις άδικες επιθέσεις σε δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους».

a-sports.gr