Σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας σημείωσε η Γυναικεία ομάδα  ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Αθήνα απέναντι στην Ολυμπιάδα Υμηττού.
Οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου παίζοντας ουσιαστικό και καλό  ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της  Ολυμπιάδας Υμηττού, η οποία αντιμετωπίζει κάθε αγώνα σαν τελικό και  αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες.
Η ΑΕΛ του Νίκου Γκαλίτσιου ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα, αρχικά  εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και έπειτα  λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού της Σρετένοβιτς που σόκαρε τις  συμπαίκτριες της αλλά και ανάγκασε τον τεχνικό της ΑΕΛ να αλλάξει τα  πλάνα του. Ένας τραυματισμός που ήρθε φυσιολογικά εξαιτίας της ανοχής  της διαιτησίας της αναμέτρησης στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
Όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΛ έβρισκε ρυθμό και έχοντας την υπεροχή των  κινήσεων προσπαθούσε να διασπάσει την αντίπαλη καλοστημένη αμυντική  γραμμή, κάτι που κατάφερε με τις Σακελλάρη, Ζντράβκοβιτς και Λόγου,  χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα εκτός από την φάση στο 41' όταν η  Ζντράβκοβιτς μπήκε από τα δεξιά και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και κατάφερε νωρίς να  ανοίξει το σκορ, όταν στο 59' η Χριστοφορίδη σε εκτέλεση κόρνερ της  Λόγου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δύχτια της Ολυμπιάδας. Η ΑΕΛ  παρά το γκολ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί  να καθαρίσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε στις πολύ  καλές προσπάθειες της Σακελλάρη και της Σπυροπούλου. Η ομάδα του  Υμηττού απείλησε την ΑΕΛ μονάχα στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου σε μία  στημένη φάση η Χριστοφορίδη έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή και σε  μία άλλη περίπτωση όπου μία σέντρα-σουτ ξεγέλασε την άμυνα της ΑΕΛ και  πέρασε από όλες με την μπάλα τελικά να καταλήγει άουτ.
Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη,  Ζντράβκοβιτς, Κόλλια, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Λόγου, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Σακελλάρη, Πουρλιώτη, Μπούμπα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Μπελμέζα, Τσούκα, Ακριβούλη
Η Διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Ολυμπιάδας  Υμηττού για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή επιτυχία για την  συνέχεια του πρωταθλήματος.
Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας, σε  έναν πολύ δύσκολο αγώνα, όπου ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς ώστε να  διατηρηθεί κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΛ από την πλευρά της έχοντας  φτάσει πολύ κοντά πλέον στην επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής,  θέλει ακόμα δύο νίκες ώστε να τελειώνει και μαθηματικά με αυτήν την  υπόθεση και να κοιτάζει για ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό  πίνακα. Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι η ΑΕΛ θέλει τον κόσμο κοντά  της και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της και  θα βρεθεί στο στάδιο Αλκαζάρ στις 14:00, για να βοηθήσει την ομάδα να  πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις διεκδικήτριες του  φετινού πρωταθλήματος. Το έργο της ΑΕΛ γίνεται ακόμα δυσκολότερο μετά  και την απώλεια της Σρετένοβιτς με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να αναμένουν  την εκτίμηση του ιατρικού της επιτελείου για το μέγεθος της ζημιάς που  υπέστη η Σρετένοβιτς, η οποία υπενθυμίζουμε ότι είναι και δεύτερη  σκόρερ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.