Η έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, άλλαξε τα δεδομένα και η Λάρισα, παρέμεινε στην Basket League, μια απόφαση που δικαιώνει τους Θεσσαλούς και τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου Θόδωρο Ριζούλη, ο οποίος μέσα από το Onsports φανερώνει τις πρώτες σκέψεις του.

«Από την πρώτη στιγμή το έλεγα διαρκώς πως έχουμε δίκιο. Η ομάδα μας ήταν καθαρή, δεν χρωστούσε πουθενά. Με το σπαθί της έμεινε στην κατηγορία. Ένα τυπικό λάθος δεν θα έπρεπε να διαλύσει μια ομάδα!» υποστηρίζει ο μεγαλομέτοχος της Θεσσαλικής ομάδας και συνεχίζει: «Βάση των εγγράφων που προσκομίσαμε συμπληρωματικά για την πιστοποίηση του μετοχικού κεφαλαίου, επιβεβαιώναμε όσα υποστηρίζαμε».

Η ανατροπή της αρχικής απόφασης της ΕΕΑ ήταν κάτι που δεν θέλησε να καρπωθεί ο ίδιος, δείγμα του χαρακτήρα του, αλλά έσπευσε να ευχαριστήσει και όλους τους Λαρισαίους, από τον Δήμαρχο της πόλης, μέχρι τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

«Όλη η κινητοποίηση που υπήρξε από τον απλό κόσμο μέχρι τον Δήμαρχο της πόλης και τον Περιφερειάρχη έπαιξε ρόλο ώστε να δικαιωθούμε και τους ευχαριστώ, για την στήριξη τους» συνέχισε ο Θόδωρος Ριζούλης.

Οι ώρες και οι ημέρες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης εμπεριείχαν πολύ αγωνία… «Ήμασταν από την αρχή αισιόδοξοι, αλλά μέχρι να βγει η απόφαση υπήρχε μεγάλη αγωνία, αυτό μπορώ να το πω τώρα που τελείωσε η υπόθεση, είναι λογικό να αγωνιάς μέχρι να ακούσεις την ετυμηγορία της Επιτροπής» εξηγεί ο «ισχυρός άνδρας» της Λάρισας και παραδέχθηκε πως «ο σχεδιασμός της ομάδας έχει πάει πολύ πίσω, αλλά από αύριο κιόλας θα πιάσουμε δουλειά, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Όσα συνέβησαν ήταν και ένα μάθημα σύμφωνα με τον ίδιο. «Ασφαλώς και ήταν ένα μάθημα για μας όλο αυτό που συνέβη, θα πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας. Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά, θα πάμε καλύτερα έχοντας περισσότερη εμπειρία, προκειμένου να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πάει ακόμη καλύτερα από πέρσι».

onsports.gr