Εκτός από τους φιλάθλους του Δικεφάλου που έσπευσαν σήμερα το πρωί στα Τέμπη για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος το 1999, παρών ήταν και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ημέρα μνήμης, αλλά και στην επιθυμία του για την κατάκτηση και την αφιέρωση του τίτλου στους αδικοχαμένους φίλους του Δικέφαλου.
Αναλυτικά, ο Ιβάν  Σαββίδης είπε...
Για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά... Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Ο χρόνος δεν τα σβήνει αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν, έρχονται εδώ κάθε χρόνο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να θυμόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρνουμε επιτυχίες και να τις αφιερώνουμε σε αυτούς. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς".
Για το πρωτάθλημα: "Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ."
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησαν ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Στέλιος Κίτσιου. Οι εκδηλώσεις μνήμης θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι οπαδοί του Δικεφάλου δεν θα κρεμάσουν πανό, παρά μόνο αυτά που έχουν να κάνουν με όσους έφυγαν άδοξα από τη ζωή πριν από 19 χρόνια.

sport24.gr