Την ανάπαυλα των εορτών θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι αθλήτριες της  Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και μερικές εξ αυτών βρήκαν την  ευκαιρία να επισκεφτούν το κέντρο αισθητικής Sunkiss, έναν από τους  χορηγούς της φανέλας για το 2016-17.

Οι παίκτριες της ΑΕΛ αφού ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες ομορφιάς και  χαλάρωσης που μπορεί να απολαύσει μία γυναίκα στους καλαίσθητους  χώρους του Sunkiss, είχαν την δυνατότητα να πάρουν και οι ίδιες μία  μικρή γεύση, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα και τις  προπονήσεις.

Το Sunkiss βρίσκεται σε έναν απόλυτα σύγχρονο χώρο με μίνιμαλ ύφος και  υψηλή αισθητική στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε εξελιγμένες  υπηρεσίες ομορφιάς, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας  όπως Spa Manicure-Pedicur από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό,  απόλυτα ασφαλές και ομοιόμορφο μαύρισμα με χρήση μηχανημάτων SprayTan  ή Solarium προηγμένης τεχνολογίας για άψογα αποτελέσματα, χαλαρωτικό  και αναζωογονητικό Μασάζ ανώτερης ποιότητας από θεραπευτές και τέλος  σε αποκλειστικότητα για την πόλη της Λάρισας την θεραπεία κολλαγόνου  με κόκκινο φως.

Το Beauty Angel χρησιμοποιεί την τεχνολογία κόκκινου φωτός  (photo-bio-stimulation) για να ενισχύσει την παράγωγη κολλαγόνου και  ελαστίνης στον οργανισμό. Στις πρώτες συνεδρίες το δέρμα γίνεται πιο  σφιχτό και σφριγηλό  ενώ το χρώμα του προσώπου γίνεται πιο υγιής.

Υπενθυμίζουμε ότι το κέντρο αισθητικής Sunkiss βρίσκεται στην Ρούσβελτ  2 στον 3ο όροφο, στην αρχή του πεζόδρομου με την Κύπρου και σας  περιμένει να απολαύσετε υπέροχες στιγμές ομορφιάς και χαλάρωσης με  ειδικές προσφορές για τις ημέρες των εορτών σε όλες τις υπηρεσίες όπως  και στα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για όλο το σώμα.

Κλήσεις στην Εθνική για τις «μικρές»

Μπορεί οι πιο μεγάλες της ομάδας να χαλάρωσαν λίγο, όμως οι μικρές της  ΑΕΛ συνέχισαν σε φουλ ρυθμούς μιας και αυτές τις ημέρες βρέθηκαν στις  προπονήσεις των Εθνικών ομάδων που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη.  Συγκεκριμένα οι Νάση, Σακελλάρη και Δρόσου συμμετείχαν στις  προπονήσεις της Εθνικής κορασίδων και οι Βλασιάδου και Σκοτεινιώτη  συμμετείχαν στις προπονήσεις για την προεπιλογή της Εθνικής κορασίδων.