Eπιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Super League για την ΑΕΛ και σήμερα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής: «Μεγάλη ημέρα σήμερα για την ΑΕΛ. Μετά από έξι χρόνια η ΑΕΛ ξαναμπαίνει επίσημα στον χάρτη του Ελληνικού και Παγκόσμιου ποδοσφαίρου σαν ομάδα Super League.
H AEΛ σήμερα μετά από έξι χρόνια (τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν τον Ιούλιο 2010) η ΠΑΕ ΑΕΛ θα συναποφασίσει σαν ισοδύναμο και ανεξάρτητο μέλος για την επιλογή του προσώπου που θα είναι ο νέος πρόεδρος της Super League.
Σήμερα η ΑΕΛ θα συμμετάσχει μετά από έξι χρόνια και θα συναποφασίσει για όλα τα κρίσιμα θέματα του ποδοσφαίρου(Διαιτησία, αριθμός ομάδων, τηλεοπτικό συμβόλαιο, χορηγός πρωταθλήματος).
Σήμερα η ΑΕΛ μετά από έξι χρόνια θα συμμετάσχει στην κλήρωση της Super League.
Την αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Αθήνα απαρτίζουν ο πρόεδρος της Ανδρέας Λιόντος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο Β΄Αντιπρόεδρος Ζήσης Ντελόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Σωτήρης Μάρκου.
Οι διαδικασίες της σημερινής ημέρας είναι οι εξής:
Στις 2 μ.μ θα διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και η συζήτηση για όλα τα φλέγοντα θέματα, στις 4 μ.μ η Γενική Συνέλευση και εκλογές και στις 7 μ.μ την κλήρωση του πρωταθλήματος».