Ο Απόλλων Λάρισας πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Αιγινιακού με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χρήστος Αγρόδημος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι πήραν μια παλικαρίσια νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και έτσι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πραγματικά παλικάρια οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη που πάλεψαν για το τρίποντο.
Χωρίς ρυθμό ήταν τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην μπορούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για καλές ενέργειες. Η μπάλα ήταν περισσότερο στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού πιέζουν για να βγουν στην κόντρα. Στο φινάλε ο Αγρόδημος πέτυχε το γκολ για τον Απόλλωνα.
Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας συνέχισε να πιέζει αλλά έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά θωρακίστηκε αμυντικά και κράτησε το αποτέλεσμα που τόσο ήθελε. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έτσι στο τέλος γνώρισαν δικαιολογημένα την ήττα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς (58’ Φιρινίδης), Σαχινίδης (88’ Ιορδανίδης), Τσιλούλης (71’ Καρακατσάνης), Χατζής.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (30’ Αντωνιάδης), Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος (67’ Φουρτίου), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Τσολακίδης (46’ Ανδρικόπουλος), Παπαδόπουλος.
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Φαρμάκης, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής).
athleticlarissa.gr