Αντίστροφα για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μετρούν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως ενημέρωσαν την Τετάρτη (17/7) οι «κυανόλευκοι» αυτό θα πραγματοποιηθεί στα σύνορα Σλοβενίας - Αυστρίας και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του Kranjska Gora.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή, οι Θεσσαλοί θα δώσουν και φιλικά με τις Βόλφσμπουργκ, Μπεσίκτας και Ουντινέζε.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για το εξωτερικό το βράδυ της Κυριακής (21/7).

Αναλυτικά η αποστολή:

Στα σύνορα Σλοβενίας - Αυστρίας και συγκεκριμένα στο ειδυλλιακό αθλητικό κέντρο του Kranjska Gora θα "χτισθεί" φέτος ο Απόλλων Λάρισας.

Στο εξωτερικό λοιπόν θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των "κυανόλευκων" της Λάρισας, οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει τρία διεθνή και επίσημα (FIFA) φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με ισχυρούς αντιπάλους.

Στόχος είναι οι παίκτες του Άριαν Μπελά να προετοιμασθούν δυνατά και να πάρουν όλες εκείνες τις απαραίτητες εμπειρίες, αλλά και τα εφόδια, ούτως ώστε να παρουσιασθούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Kranjska Gora βρίσκεται στις Ιουλικές Άλπεις της βορειοδυτικής Σλοβενίας οι οποίες προσφέρουν ένα εξαιρετικό ορεινό τοπίο, έναν διάσημο χειμερινό προορισμό με εξαιρετικές επιλογές για σκι.

Η περιοχή διαθέτει επίσης μια πληθώρα προσβάσιμων και αξιόλογων υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρονται καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως πεζοπορία, οδική και ορεινή ποδηλασία, γκολφ, canyoning, αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ράφτινγκ λευκού νερού και αλιεία μύγας παγκόσμιας κλάσης, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για τους λάτρεις της υπαίθρου.

Το αθλητικό κέντρο είναι στην κυριολεξία "χωμένο" μέσα στο πράσινο, με πισίνες εσωτερικές εξωτερικές, γυμναστήριο και γήπεδα ποδοσφαίρου.

Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει από την Λάρισα την Κυριακή το βράδυ και το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να βρίσκεται στον προορισμό της.

Τα διεθνή φιλικά που έχει κλείσει μέχρι τώρα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι τα εξής:

Απόλλων Λάρισας - Puskas Academy (Polska) (24/07) 17.30 (τοπική ώρα - 6.30 ώρα Ελλάδος) στο Bad Kleinkirchheim

Besiktas (Turkey) - Απόλλων Λάρισας (29/07) 18.00 (τοπική ώρα - 7 μμ ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen

AL Wasl (Dubai) - Απόλλων Λάρισας (01/08) 18.00 (τοπική ώρα - 7 μμ. ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen

- Εκκρεμούν ακόμη οι οριστικές απαντήσεις για την διεξαγωγή δύο ακόμη φιλικών αγώνων με την γνωστή γερμανική VFL Wolfsburg και την ιταλική Udinese.

a-sports.gr