Από τις 30 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου η Λάρισα θα φιλοξενήσει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών. Ποδοσφαιριστές από 16 ομάδες της Ευρώπης θα βρεθούν στην καρδιά της Θεσσαλίας για να λάβουν μέρος στους αγώνες που θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο στα γήπεδα, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.
Πρόκειται για μια διοργάνωση που την αγκάλιασαν, τόσο η Περιφέρειας Θεσσαλίας, όσο και ο δήμος Λαρισαίων, όπως επεσήμαναν μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο Θαν. Ρέντζιος και η Γ. Βασδέκη, η οποία στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στη Λάρισα.
Η Ελλάδα μάλιστα έχει σηκώσει δύο φορές την κούπα του Champions League, μέσω του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών το 2014 και το 2015, ανέφερε ο Θ. Ρέντζιος και ευελπιστεί να την ξανασηκώσει και στη διοργάνωση της Λάρισας, επί ελληνικού εδάφους.
Με αφορμή μάλιστα τη συμπλήρωση 10 χρόνων της διοργάνωσης του DCL (DEAF CHAMPIONS LEAGUE), τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών (ΠΟΚ) και την έναρξη των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί Opening Party στις 30 Απριλίου στο κέντρο Παλλάδιουμ στη Λάρισα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Αλκαζάρ, καθώς επίσης και στα γήπεδα της Τερψιθέας, της Φιλιππούπολης, της Γιάννουλης και του Ελευθεραί, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει την διεξαγωγή δύο αγώνων την ημέρα στα προαναφερθέντα γήπεδα και η είσοδος σε όλους τους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση dcl-larissa2017.com.
ert.gr