Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το τοπικό ντέρμπι με τον Ερμή Αγιάς, ματς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μοναδική απουσία αυτή του Σωκράτη Ναούμη, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του Χρήστου Χασανίδη.
Αναφορικά με το σημερινό τοπικό ντέρμπι ο προπονητής της ΑΕΛ ο Χρήστος  Χασανίδης δήλωσε:  «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, όχι μόνο λόγω εντοπιότητας, αλλά και γιατί οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους. Η Αγιά έχει ενισχυθεί πολύ με έμπειρους παίκτες, διαθέτει έμπειρο τεχνικό επιτελείο και σίγουρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.
Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε πολύ καλά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε στα δύο πρώτα ματς.
Κατά την άποψή μου το ματς θα κριθεί στο ποιος θα το θέλει περισσότερο και αυτή την θέληση θα μπορέσει να την βγάλει στο παρκέ».
Η ΑΕΛ ενημερώνει πως η αναμέτρηση με τον Ερμή Αγιάς (Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017), για την 3η αγωνιστική ημέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης και όχι σ’ αυτό του Αλκαζάρ. Η ώρα διεξαγωγής (17:00) παραμένει ίδια.