Ο Δήμος Λαρισαίων, ο Δήμος Τυρνάβου και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας, του ΣΔΥ Ν. Λάρισας, ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων συνδιοργανώνουν τον  17ο Ημιμαραθώνιο Δρόμου με την επωνυμία «ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.    

Πρόκειται για πιστοποιημένο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF, που διεξάγεται στην διαδρομή Τύρναβος - Λάρισα. 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ) 

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ –ΛΑΡΙΣΑ

Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου  και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο θέατρο Λάρισας. (Τύρναβος, Αγ. Σοφία, Γιάννουλη, κυκλικός κόμβος ΕΑΚΛ, κυκλικός κόμβος Ν. Σμύρνης, Γεωργιάδου, κόμβος Αγ. Αχίλλειου, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο).

ΑΓΩΝΑΣ 5.000μ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. (Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου, Πεζογέφυρα Πηνειού, Κηποθέατρο, Αγ. Αικατερίνη, Πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Γέφυρα ΔΕΥΑΛ, πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας).