Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό επισκέφθηκε την Δευτέρα (20/01) σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο αυτής κ. Παναγιώτη Μαντζανά.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα έγιναν δεκτοί με εγκάρδιο τρόπο από τον κ. Αγοραστό, ο οποίος άλλωστε ποτέ δεν έχει κρύψει χρόνια τώρα την αγάπη του, για την λαρισινή ομάδα.

Άλλωστε εκτός το ότι βρίσκεται συνεχώς κοντά, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του λαρισινού συγκροτήματος, ήταν από την πρώτη στιγμή αρωγός (σε ότι και αν του ζητήθηκε) στην προσπάθεια του κ. Μαντζανά να δημιουργήσει αυτήν την ιστορική ομάδα από την αρχή, δείχνοντας έμπρακτα, με επίλυση πολλών θεμάτων, την εκτίμηση στο πρόσωπο τόσο του μεγαλομετόχου αλλά όσο και του ιδίου του Απόλλωνα.

Έτσι και αυτήν την φορά ο κ. Αγοραστός ακούγοντας τον κ. Μαντζανά και τους διοικούντες της ΠΑΕ για σημαντικά θέματα που απασχολούν την λαρισινή ομάδα δεσμεύτηκε επίλυση αυτών των θεμάτων, με άμεσα θέματα της αντζέντας, που συζητήθηκε, τα εξής:

- Παραχώρηση ιδιόχρηστου γηπέδου με βοηθητικούς χώρους έτοιμα προς χρήση, για το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στην Γεωργική Σχολή, στην περιοχή των ΤΕΙ, το οποίο υπολογίζεται να είναι έτοιμο το ερχόμενο καλοκαίρι του 2020.

- Σύντομα έναρξη εργασιών κάτω από την Θύρα 2 του γηπέδου Φιλιππούπολης, έκτασης 700 τ.μ., όπου θα δημιουργηθούν τα νέα γραφεία της ΠΑΕ, αποδυτήρια, αποθηκευτικοί χώροι και σύγχρονο γυμναστήριο.

- Δημιουργία (και επέκταση των υπαρχόντων) και νέα δημοσιογραφικών θεωρείων για τις ανάγκες των εκπροσώπων του τύπου.

- Ακόμη θα υπάρξει γκρέμισμα και νέα περίφραξη του τοίχου, δίπλα από την Θύρα 2 προς την Στρατιά, που υπάρχει η είσοδος των αυτοκινήτων του ΕΚΑΒ.

Για όλα αυτά αλλά και για άλλα πολλά που είχαν ζητηθεί κατά καιρούς, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ νέου τον κ. Αγοραστό τον οποίο, από χρόνια τώρα, νοιώθει δικό της άνθρωπο, όλη η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία και τον περιμένει, όπως δεσμεύτηκε ότι θα έρθει στην κοπή της πίτας την ερχόμενη Παρασκευή (24/01).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το λάβαρο της ΠΑΕ Απόλλων κοσμεί από σήμερα το γραφείο του Περιφερειάρχη μας, αφού του το παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από την ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας ο μεγαλομέτοχος κ. Μαντζανάς, ο Πρόεδρος κ. Λιότσιος, ο οικονομικός Διευθυντής κ. Σακελλαρίου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Φωτάκης, ο νομικός κ. Βέβης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ κ. Τόλιας και ο διοικητικός κ. Κουκούλης.