Σαββατοκύριακο χωρίς αγώνα μετά από καιρό για την ΑΕΛ θα είναι αυτό που έρχεται.

Οι «βυσσινί» παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι στη Ζάκυνθο την Δευτέρα με προπονήσεις το προσεχές διήμερο, προτού η αποστολή αναχωρήσει για το νησί του Ιονίου. Υπενθυμίζεται πως πλέον η ΑΕΛ θέλει μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη Super League, ωστόσο, ο στόχος των «βυσσινί» παραμένει η κατάκτηση της πρώτης θέσης γι’ αυτό και θέλουν να κάνουν μόνο νίκες μέχρι τέλους.

Όσο για τις απουσίες, από τη μάχη κόντρα στην Ζάκυνθο αναμένεται να λείψουν οι Σεμπάστιαν Ναγιάρ και  Φράνκο Πολ Ουρτάδο που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν στην αποστολή οι Ρέντζας και Αναστασόπουλος – ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020 - από τις τιμωρίες που είχαν λόγω καρτών.

Στον αγώνα Ζάκυνθος – ΑΕΛ ορίστηκε ο διαιτητής Μακρυπόδης (Αχαΐας) με βοηθούς τους Μπετσόγλου (Κορινθίας) και Γκοτσόπουλο (Αχαΐας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ρατσιάτος από την Αργολίδα. Το παιχνίδι δεν θα προβληθεί τηλεοπτικά.