Με απόλυτη επιτυχία και παρά τις πολλές απουσίες τόσο αθλητών και γονέων, όσο και μελών της διοίκησης, στο "καυτό" κυριολεκτικά κλειστό γυμναστήριο του 12ου γυμνασίου, πραγματοποιήθηκε χθες (8/6) η εκδήλωση του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑ Λάρισας, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2017-18. 

Στην δίωρη εκδήλωση τα παιδιά της ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας... τι άλλο ;;; μπάσκετ.

Η γενική γραμματέας του σωματείου Αννέτα Γεωργοσούλη προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε πάνω απ' όλα τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας για την εξαιρετική τους παρουσία στην εκδήλωση και για τη δουλειά τους μέσα στα γήπεδα όλο το χρόνο και όλους τους γονείς για την στήριξη στο σωματείο, τη συμμετοχή και συμβολή στη συλλογική αυτή προσπάθεια που γίνεται εδώ και 9 χρόνια και την εμπιστοσύνη που δείχνουν για μια ακόμη φορά στην ακαδημία του ΜΥΤΙΚΑ Λάρισας. Ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και τη νέα χρονιά ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για όλους. Ευχήθηκε ακόμη περαστικά στον προπονητή-αθλητή του σωματείου Νίκο Φλώρο για την πρόσφατη επέμβαση στον ώμο του και να επιστρέψει «σιδερένιος» εκτός από τις προπονητικές και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο head coach Σωτήρης Γκόβαρης, ο οποίος εκτός των ευχαριστιών και των ευχών για καλό καλοκαίρι, ανακοίνωσε και την έναρξη του SUMMER CAMP 2018 by MITIKAS part IV, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 μέχρι 26 Ιουνίου 2018 και αφορά την βελτίωση ατομικών χαρακτηριστικών των αθλητών του σωματείου και της Λάρισας γενικότερα.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης διοργανώθηκαν επιδεικτικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και μοιράστηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά.

O Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ Λάρισας εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι!