Στις 17 Ιουλίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Κύπριου διεθνή επιτελικού μέσου, Βασίλη Παπαφώτη και στις 23 του τρέχοντος μήνα αυτή του 31χρονου αριστερού μπακ, Χοσέ Μανουέλ Κασάδο.
Ύστερα από λίγες ημέρες, αμφότεροι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί τους. Παράλληλα, αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαιο με τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:
"H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.
Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία".΄
ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ
Εν τω μεταξύ η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως λύθηκε ήδη το συμβόλαιο του Κρητικού και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην ομάδα της Λάρσιας:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κρητικό, στον οποίο εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στο μέλλον".