Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Απόλλων Λάρισας την Κυριακή (26/1), κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-1 τη Δόξα Δράμας για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, η ομάδα του Αριάν Μπελά έφτασε τους 26 βαθμούς στην 3η θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν ήταν καλό το νέο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο των «μαυραετών», που με 17 βαθμούς είναι στην 9η θέση, παρέα με τον Πλατανιά.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο 7' ο Σιώπης σέντραρε από δεξιά και ο Κρητικός έπιασε εντός περιοχής το σουτ, για να φύγει άουτ η μπάλα.

Στο 22' ο Κόντος με κάθετη πάσα από δεξιά βρήκε τον Ρόβα, που δεν έκανε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικοί στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Μένκα, ανοίγοντας το σκορ στο 30'.

Συγκεκριμένα, ο Μπαστακός πάσαρε στον Γκουστάβο, που απέφυγε εντός περιοχής τον Παπαργυρίου και με σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Στο 36' ο Κόντος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση, για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκέκας, για να γίνει το 2-0 στο 48', όταν ο Πλέγας γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον Μένκα και ο Ναζίμ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, τσιμπώντας την μπάλα και στέλνοντάς τη στα δίχτυα για το δεύτερο γκολ των «κυανόλευκων».

Οι Δραμινοί αντέδρασαν και στο 61' μείωσαν με γυριστό σουτ του Ρόβα ύστερα από σέντρα του Κρητικού από δεξιά, ψάχνοντας από εκεί και πέρα το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Γκέκα.

Και τελικά οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, καθώς στο 90' ο Μπαστακός με προβολή μετά από άστοχη έξοδο του Μένκα σε εκτέλεση φάουλ του Τασιούλη από δεξιά έγραψε το 3-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90'+3 ο Σκούπρα με ωραίο σουτ στην αντεπίθεση ύστερα από πάσα του Χατζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βουρνέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Φράγιο και Τυριακίδη.

Κίτρινες: 58' Ναζίμ - 13' Καψάλης, 88' Κουκόλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρρίκι, Χατζής, Λίταινας (81' Καρατάσιος), Ναζίμ, Γκουστάβο, Μπαστακός, Σιφναίος (71' Τασιούλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Καψάλης, Πλέγας, Πινδώνης, Κρητικός, Ρόβας, Κόντος (75' Μαρκοπουλιώτης), Αποστολίδης (89' Αναστασίου).

a-sports.gr