Θα ζουν για πάντα στη μνήμη τους... Ο ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά οργάνωσε τρισάγιο στο μνημείο που στήθηκε για τους έξι οπαδούς του που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου του 1999, ζητώντας να δοθούν στη σήραγγα που περνά δίπλα τα ονόματά τους.
Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια έδωσε το παρών το πρωί της Κυριακής (8/10) με το κλίμα, φυσικά, να είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένο.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων όσοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Λούμπος Μίχελ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε:
«Τα παιδιά δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ! Είναι χρέος της Πολιτείας να δώσει στη σήραγγα που περνάει δίπλα από το μνημείο το όνομα των παιδιών αυτών. Είναι μεγάλη μας επιθυμία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του τρισάγιου, αφού υπήρχε το ενδεχόμενο να παραστεί και ο Ιβάν Σαββίδης.
Το σύνθημα «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», ακούστηκε πολλές φορές από τους περίπου 200 φιλάθλους που παρευρέθηκαν, ενώ ο ιερέας που τέλεσε το τρισάγιο συμφώνησε στον τρόπο που πρέπει να τιμηθεί η μνήμη τους: «Το υπουργείο έπρεπε να σκεφτεί το αίμα των φίλων του ΠΑΟΚ. Μετά από 18 χρόνια οι μάνες κλαίνε ακόμη τα παιδιά τους. Ένα τμήμα της νέας εθνικής οδού πρέπει να πάρει την ονομασία τους. Θα πρέπει η Πολιτεία να ζητήσει και μια συγγνώμη».

a-sports.gr